_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Пон Апр 09, 2012 10:17 am
Гунди
Регистриран на: 07 Юни 2012 Мнения: 300 Местожителство: Стара Загора
Водопади
Колеги,както си шарех из новините и ми попадна една статия на любител на водопадите.Веднага се сетих,че тук колега ни питаше за наши снимки,които да ползува в сайта,който създал.След справка,видях,че става дума за различни хора.А статията(по-точно пътеводителя за водопадите)много ми хареса(мисля да ползувам някои дестинации за еднодневни семейни излети)!Въпросите ми са-има ли някой този пътеводител,отзиви за него?Знаете ли,дали авторът е наш колега-снимките са перфектни и обясненията-изчерпателни?Статията-Водопади
Ама и аз съм един шматок Бях пуснал темата в неправилния раздел!Благодаря на mislesht за това,че мисли вместо мен и я премести на правилното място!
Здравей колега, значи книгата я имам доста отдавна, незаменим спътник ми е,много е удобна . Има жпс кординати както и точни описания на водопадите и как да се стигне до тях. Това е единственната такава книга по рода си на български език. Дело е на Иво Николов и приятели туристи фотографи . Всички са специализирани в пейзажната фотография и притежават върходи модели апаратура . В книгата има и съвети за снимане лично то всеки един фотограф участвал в създаването на книгата . Като цяло аз съм очарован от творението и препоръчвам горещо на всеки,а за туристите е задължителна . Може да се поръча от сайта, Иво е много точен и отзивкив човек,всеки може да разговаря с него на посочените кординати в сайта, прави и отстъпки за количесто .
Поздрави.
Пет Яну 31, 2014 8:14 pm
raider
За картата забравих да спомена. Много е готина с поставени на нея снимки на обектите а отзад подробното им описание . Произведена е от Датамап Европа ООД ,които са много добри в областта си . Цената е скромна за тази прекрасна книга . Мога да издам и че авторът Николов гласи втора книга ,но за какво ще е и как ще е ми е непонятно ,сигурен съм само,че ще е отново на ниво и ще има великолепни фотографии ,ще има и нова карта . Така, че очаквайте очакваното
Поздрави.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети