Съвет за зимен маршрут Боровец-Заврачица-Мусала-Боровец
Здравейте,
Дайте идея този маршрут възможен ли е за един уикенд. Планираме го за 21-22/04/2012, надяваме се да е останал сняг. Интересува ме колко време е необходимо за прехода и в коя посока е по-удачно да се направи.
Спи ли се на Заврачица, условия?
Вто Апр 03, 2012 10:06 pm
igurbev
Възможен е. Ако не смятате да ползвате лифта, по-леко ще е да се качите до Заврачица през Чакър Воевода и да си оставите слизането от Мусала за накрая. Обратното ще дойде тежко за първия ден.
Условията в Заврачица са си прилични като за рилска хижа.
Вто Апр 03, 2012 10:30 pm
ferdi_mruvkata
igurbev написа:
Възможен е. Ако не смятате да ползвате лифта, по-леко ще е да се качите до Заврачица през Чакър Воевода и да си оставите слизането от Мусала за накрая. Обратното ще дойде тежко за първия ден.
ако е и там хижяра ( че му забравих името) да забърка един омлет.... май там ми е най-сладкият омлет дето съм папал
относно другите условия... сигурно по това време няма да се налага да спите в стая с 10 човека и миризиливи кубинки...
_________________ Not All Who Wander Are Lost
Сря Апр 04, 2012 12:27 am
torah
ferdi_mruvkata написа:
igurbev написа:
ако е и там хижяра ( че му забравих името) да забърка един омлет.... май там ми е най-сладкият омлет дето съм папал
относно другите условия... сигурно по това време няма да се налага да спите в стая с 10 човека и миризиливи кубинки...
Пламен.
Сря Апр 04, 2012 9:02 am
sergey_v
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети