https://picasaweb.google.com/114024425867279685421/232012?authuser=0&feat=directlink
Какво е това чудовище?
Преди половин час го залових в коридора до банята.
Сложих го в стъклен буркан с дупки на капака и му дадох малко банан, ама не ще да яде мискининът му с мискинин.
С тия шарки на гърба и голяма уста ми прилича на кайманче.
Дълго е точно 4 см.
Къде да го пусна ако не е крокодилче, а обикновенно гущерче?
Регистриран на: 03 Ное 2011 Мнения: 165 Местожителство: Народна Република България
За твоя жалост съм на салатка, сандвичи с кашкавал и разни шпек екстри и домашен компот направен на нектар. Ся ще си направя шоко крем с мляко за десерт.
Аз сам не пия алкохол - само на маса и с добра компания и качествено мезе!
Ама чета, че ти имаш опит в попйването, щом така ми пишеш. Ех, ех
Е освен да ти кажа Наздраве с моя нектар, няма какво друго!
_________________ Екипировкaта не прави туриста, само помага...
Пет Мар 23, 2012 8:27 pm
Сотиров
Е, нема такова животно!
Гекон, казваш? Бе то си е направо мини-динозавър! Много интересна животинка. Най-добре я пусни да си намери пътя. Щом сама е дошла, ще се оправи. Иначе сама в буркан... няма да й е добре. Пише, че живее по къщите, затова я пусни на двора, ако имаш. Ако не, може би на покрива?
Пет Мар 23, 2012 8:57 pm
Kubineca
Регистриран на: 03 Ное 2011 Мнения: 165 Местожителство: Народна Република България
Ееее доц. д-р Сотиров, Вие бетер селяни ни изкарахте в Зарата. Вярно е, че не сме шопи и сме в дълбок вилает ама... Няма къщи в града, само в "Кольо Ганчев" и в "Зора" са останали, че даже до АПК няма къщи А 'Лозенец' трябва да е полигон за БМ-21 То е вярно, че много от Радниу и Гълъбуву се заселиха в Стара Загора, ама чак толкоз... А иначе гледам поведението от днеска и вчера на колегата заралия и май май е някъде от Опан или поне на тях подръжава. Е то кореняци в града на липите няма, сетете се защо?
Шегичка е това, малко смях да има
Това 'Наздраве' го взаимствах от бате ми Ристо (той ми е бате, не е чичо, що го обидя - това е сериозно ), ама както виждам не си много наблюдателен, пък езика опасен като на гекон. Думай преди да хортуваш!
Последната промяна е направена от Kubineca на Пет Мар 23, 2012 9:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Мар 23, 2012 9:42 pm
Сотиров
Жилището на гекона
От сайта, дето е посочил Ристо, научаваме: "Балканският гекон е активен през нощта, като през деня се крие в пукнатини, покриви и други части на сградите. Добре се катери по гладки повърхности и рядко слиза на земята." Значи явно е домашно животно. До утре няма да умре от глад, пък на сутринта го пусни в някой двор - на черквата или нещо подобно... Аз много обичам такива странни животинки, съвременници на динозаврите, но съм срещал само дъждовници. Браво, Христо, че позна какво е!
Пет Мар 23, 2012 9:50 pm
Kubineca
Аз съм виждал на няколко пъти, дъждовник или саламандър по пътя за х.Левски.
Пет Мар 23, 2012 9:57 pm
Kubineca
Бананът не е насекомо!
Гущерът яде насекоми, бе човек! Ти ще проядеш ли насекоми вместо банани?! Да му беше дал хлебарка. Или нямаш? Ами нямаш, защото гушерът ги е изял! Дано го срещнеш отново, вече с потомство.
Съб Мар 24, 2012 9:26 pm
Сотиров
Бананът не е насекомо!
Гущерът яде насекоми, бе човек! Ти ще проядеш ли насекоми вместо банани?! Да му беше дал хлебарка. Или нямаш? Ами нямаш, защото гущерът ги е изял! Дано го срещнеш отново, вече с потомство.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети