Направихме и нелош преход в района на х. Малина. Тук вече ситуацията беше друга. Времето бе здраво нестабилно. На 3 пъти заваляваше дъжд, 1 път сняг, в паузите жежеше слънце. Обшо взето ходенето бе гарнирано с лудо събличане и обличане. По тази причина направих малко снимки - > http://www.oreliak.e-psylon.net/index.php?item=photo&action=photos&gallery_id=40
Последната промяна е направена от Speedy на Пет Май 11, 2007 1:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Кой като тебе ....малко инцидентно вика . Защо и на мен не ми се случи нещо такова
.... Ники за два дена можем ли да обиколим върховете в близост до Неврокоп?
Поздрави!!!!
Жоро
Кой като тебе ....малко инцидентно вика . Защо и на мен не ми се случи нещо такова
.... Ники за два дена можем ли да обиколим върховете в близост до Неврокоп?
Поздрави!!!!
Жоро
Ми то тая млада кръв, ври ли ври! Аз точно за този връх никакъв зор нямах понеже въпреки прекрасната гледка от него, достигането му е отвратително понеже пътеките са яко обрасли, на места ги няма, драчки много, ама младежа с мен като рече искам на тоя връх какво да правя.
За 2 дена трудна работа. Трябва да има съпровождаща кола, че да се сколаса и то със зор. Около Неврокопъ върхове дал Господ!
Съб Май 12, 2007 1:59 pm
dido
Поздрави
И аз се вкарах във вълшебно пиринско приключение вчера и днеска, ще пусна малко снимки днеска-утре
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети