Смолян - (Триград) - Доспат ?
Здравейте,
с един приятел сме решили да направим един преход от Смолян до Доспат с палатки и докато до Триград (Ягодина) ни е ясна визията през къде, колко и как то от там до Доспат ни е малко мъгляво. Въпроса ми има ли маркировка от района на Триград към Доспат през къде минава и колко километра е ? Като бяхме наскоро в Триград ни казаха, има горски път, който е по-пряк от стандартния през Борино, обаче като километри незнаят - отговора беше - "много е" (направих си сметка, че е над 30км.). Предполагам маршрута е Триград-Ягодина-Чала-Змеица-Касъка-Доспат, ама дали е така?
Чет Май 22, 2008 10:46 am
larana
Така или иначе направихме прехода. Триград-Водни пад-Кожари-Буйново и Буйново-Чавдар-Барутин-Доспат. За съжаление не беше с палатки, че групата нарасна и болшинството спечели - преспиване в хотелчета и транспорт с бус до Триград и от Доспат. Но нищо следващия път. Та това е в кратце. Ако някой се интересува да пита!
Имам 2 питанки че отдавна не съм ходил по оня вилает.
1. От Чавдар до Доспат с кола ли минахте разстоянието?
2. От Буйново до Чавдар стоят ли още граничните ограждения - колове, тел и т.н.?
Speedy написа:
Имам 2 питанки че отдавна не съм ходил по оня вилает.
1. От Чавдар до Доспат с кола ли минахте разстоянието?
2. От Буйново до Чавдар стоят ли още граничните ограждения - колове, тел и т.н.?
От Буйново до Доспат изцяло пеша. За съжаление по асфалта, ама поне не е натоварено.
Коловете са започнали са да ги махат. Тук-таме стоят, но общо взето всичко е премахнато. Предполагам е скоро, защото дупките от коловете са си налице.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети