Здравейте, нуждая се от помощ за организацията на пътуване до Петрохан(х. Петрохан). Начална точка Стара Загора- крайна Петрохан. Проблемът ми е с транспорта. Намерих влак до с.Берковица, но се чудех дали има по-оптимален и бърз вариант. Ако някой има излишни съвети, моля давайте насам
Можеш да стигнеш по-бързо до София. Точно до гарата е автогарата. Оттам има автобуси за Петрохан в 11, 13, 16:30, 17:30. Можеш да видиш разписанията тук:
БДЖ Централна автогара София
Вто Фев 21, 2012 2:38 pm
venefica
Мерси! Така и реших!
Чет Фев 23, 2012 1:27 am
maneco
Регистриран на: 14 Окт 2010 Мнения: 111 Местожителство: София, Берковица
Re: Запитване за Стара Загора Петрохан
venefica написа:
Здравейте, нуждая се от помощ за организацията на пътуване до Петрохан(х. Петрохан). Начална точка Стара Загора- крайна Петрохан. Проблемът ми е с транспорта. Намерих влак до с.Берковица, но се чудех дали има по-оптимален и бърз вариант. Ако някой има излишни съвети, моля давайте насам
с. Берковица принципно е гр. Берковица. Най-бързият ти вариант е от София с автобус за Берковица и да слезеш на Петрохан време около 1 час и 30 мин. С влака пътя София Берковица е някакви 4-5 часа.
Успех
Чет Фев 23, 2012 10:14 am
tzezko
Зависи за кога искаш. В събота или неделя мисля от София да се поразходим с булката в тази посока.От София пътуваме с джип до Петрохан и оттам със снегоходките към Ком. Двама сме в колата.
Чет Фев 23, 2012 1:03 pm
venefica
tzezko написа:
Зависи за кога искаш. В събота или неделя мисля от София да се поразходим с булката в тази посока.От София пътуваме с джип до Петрохан и оттам със снегоходките към Ком. Двама сме в колата.
прекрасно! Балгодаря но става въпрос за 2 март. Иначе приятен преход . Поздрави от Стара Загора.
maneco написа:
с. Берковица принципно е гр. Берковица. Най-бързият ти вариант е от София с автобус за Берковица и да слезеш на Петрохан време около 1 час и 30 мин. С влака пътя София Берковица е някакви 4-5 часа.
Успех Wink
Простете моето невежество. Иначе да ако реша ,че искам да ми емаксимално екстеремно(а аз именно за такова съм тръгнала) може да пътувам до София с автобус и после с влак до Берковица))) Помня аз един път как се прибирах 13 часа от Пловдив до Сливен с влак, мисля че това пътуване няма да му отстъпи по екстремност
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети