summitride - нови измерения в планинското колоездене
Имаше тука някъде една тема за MTB, ама не мога да я намеря ... пък и това май не е точно класическото MTB, за което повечето се сещат
Поиграх си да направя една селекция от разни брутални кадри от една темичка в немския MTB-форум, където разни още по брутални карачи си мерят пи ... ъ такова де, хода на вилките
summitride или нови измерения за MTB
За да не мислите, че у нас сме чак пък толкова назад с матряла ... се сещам за два (даже документирани) опита за спускане от Вихрен и от подножието на Полежан Уви вече не мога да намеря линковете.
Е, доколко са били успешни е трудно да се каже ... но нови планове вече се кроят
Последната промяна е направена от outfaced на Съб Дек 24, 2011 12:36 am; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Дек 13, 2011 8:27 pm
joropc
Владо, то е ясно, че с тия снимки подгряваш обстановката за лятната Словения.Е, подгря я....и аз ще идвам..
Вто Дек 13, 2011 8:35 pm
outfaced
мдааам ... има и 10тина кадъра от Словения. Въпроса е как да склоним ония образи да ни закарат на някои от тия места. Пичовете (и една кака ) са много корави, ама и много апокрифни и хитч не искат да се издават къде карат.
Проблема е че всички тия кадри са не само на ръба на някоя скала, но и леко на ръба на закона
На доста места в Алпите официално си е забранено да се кара, но неофициално за сега хората повече се радват на хора с байк над 2000м отколкото да им правя проблеми.
Виж това не може да се каже за по ниските части, където вече си има някои конфликти. Затова и "високопланинците" не обичат да са на големи групи или да си издават местата за каране.
Владо, то е ясно, че с тия снимки подгряваш обстановката за лятната Словения.Е, подгря я....и аз ще идвам..
Словения....ммммм.... догодина през крив макарон за мене. Ама и тука има дека.
Ше загрееш за там с мене на велообиколката на Рила началото на юни
outfaced написа:
...
Поиграх си да направя една селекция от разни брутални кадри от една темичка в немския MTB-форум, където разни още по брутални карачи си мерят пи ... ъ такова де, хода на вилките
summitride или нови измерения за MTB
За да не мислите, че у нас сме чак пък толкова назад с матряла ... се сещам за два (даже документирани) опита за спускане от Вихрен и от подножието на Полежан Уви вече не мога да намеря линковете.
Е, доколко са били успешни е трудно да се каже ... но нови планове вече се кроят
Кога мислите да ходите към Словения, че и аз изявявам желание да се присъединя?
Мога да ви помогна в логистиката
Сря Дек 21, 2011 1:36 am
outfaced
Цитат:
пп2 - ти да не си vlassadar в един друг форум?
aaa, чак толкос луд и легендарен кат адаша от София не съм станал все още
Ама знаем се и с него ... и с Пацо, Щуров и сие ... то сме си фамилия дет се вика
Цитат:
Кога мислите да ходите към Словения, че и аз изявявам желание да се присъединя?
2рата седмица на Август мейби ... поне аз само тогава имам отпуска в нужните количества
Мислим е силно казано. За сега само аз го мисля, а разни хора се услушват . Но аз бая съм се навил пък все се надявам да се намерят още 1-2 като минимум за компания. Но програмата ми за сега включва и пешеходно маане по Триглав и някоя виаферата в Италия. Т.е. не е само MTB.
Съб Дек 24, 2011 12:34 am
modjoa
добре си го намислил, но качването на Триглав и виаферати нещо не ме влече, тъй като сме обикаляли доста пеша в района.
А от друга страна, аз август избягвам да ходя по известни туристически дестинации, главно заради огромния туристически поток и блъсканица.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети