Обувките са добри, особено подметката (ако е от вида BG3).
Не разчитай от Макалу, търси внос от чужбина. Ако не си забелязал Макалу са вечно в чакане на внос през последните 4-5 години (чакаме внос = в момента нямаме пари за да поръчаме голяма партида, като намерим пари тогава ...)
Последните няколко дни съм в "гореща" връзка с Bestard. За сефте неква полза от досадния фа*ин ФБ. Обещаха да се погрижат за дефицита на чепиците им в България.
Ще видим
Днес пак звънях в Макалу за проверка дали дългоочакваната пратка е пристигнала .Естествено -не беше. Закъснения в банкови плащания,парични потоци и други извинения са блокирали заявката за още 10 дни .Третото отлагане впрочем .Никаква логика не виждам тук .Има интерес към Bestard в България , но нямат надежден дилър .Исках да пробвам обувките ,но май директно ще си поръчам с половин номер по-големи да ми изпратят .
Току-що получих отговор на запитването, което направих до сайта www.boncami.com за обувки Бестард:
Цитат:
Dear Hristo
Thankyou for your enquiry. we have contacted bestard factory and they have the boots available: 0805 breithorn pro and 0842 nepal. We need to know your size?
The price would be 184.50 euros for the Breithorn pro and 211.50 euros for the Nepal , plus shipping 22 euros. the total would be : 418.00 euros.
As we have a technical problem with the website for sending to Bulgaria, the solution would be for you to make a bank transfer for the above amount and send us via e-mail your personal details: boots size, address, telephone etc and once we receive the payment we can send you the boots.As the postage is 'cheap' we cannot offer more discount.
Регистриран на: 29 Юли 2009 Мнения: 280 Местожителство: ГРАД ДОБРИНИЩЕ
Аз се включвам...Искам същите...Дидо ме насочи към тях...
_________________ Пирин планина номер 1
Пет Фев 24, 2012 7:33 pm
titipopo
от прочетеното във форума съм убеден,че Breithorn pro са бъдещите ми обувки.питам обаче дали пазят добре глезена,защото имам проблем.ако не, дайте ми съвет за трисезонни по-високи обувки,за да не се ровя много в търсене.
Съб Фев 25, 2012 8:58 pm
Gamina
Ако не ни мине котка път - скоро ще има Bestard при нас (GO!outdoor - Галичица 37).
На първо време пълна номерация от няколко модела, по-натам - ще видим
Не сме директни вносители, остава да стискаме дружно палци по трасето да не се оплеска нещо. Даже не исках да пускам информация преди да ги видя с очите си, но някой друг няма търпение
Ако не ни мине котка път - скоро ще има Bestard при нас (GO!outdoor - Галичица 37).
На първо време пълна номерация от няколко модела, по-натам - ще видим
Не сме директни вносители, остава да стискаме дружно палци по трасето да не се оплеска нещо. Даже не исках да пускам информация преди да ги видя с очите си, но някой друг няма търпение
Ееее - браус, "ат ласт" както казват руснаците.
И...умната с цените.
Русата е ясна
Я си плюввам едни НЕПАЛ-ки за другата зима, че моите за 6 сезона вече издъхват около пръстите.
След пробване на какво ли не, преди няколко години окончателно констатирах, че Бестард, онази червената, двойната е най-доброто за българските зимни планини. Считано от 2005 насам ходя само с такива и винаги отличен резултат. Последният краш тест беше на Северния Джендем - около 30 часа тежка непрекъсната експлоатация - през януари - нито измръзване, нито намокряне. Предходния модел го малтретирах изключително с ледено катерене и се държеше отлично - издържа дори на изключителния студ на Езерния лед, където прехвалените френски Милети ми докараха локални измръзвания пред декември 2003г. Единствения им недостатък е, че са малко по-тежки от Millet, но пък удоволствието да извадиш вътрешната обувка и да спиш с нея в чувала и сутринта да обуеш суха обувка го компенсира. Струва се чакането и всичко свързано с доставката им. Уточнявам изрично, че не съм рекламно лице на марката.
Пет Яну 18, 2013 1:23 pm
dido
vladofff написа:
След пробване на какво ли не, преди няколко години окончателно констатирах, че Бестард, онази червената, двойната е най-доброто за българските зимни планини. Считано от 2005 насам ходя само с такива и винаги отличен резултат. Последният краш тест беше на Северния Джендем - около 30 часа тежка непрекъсната експлоатация - през януари - нито измръзване, нито намокряне. Предходния модел го малтретирах изключително с ледено катерене и се държеше отлично - издържа дори на изключителния студ на Езерния лед, където прехвалените френски Милети ми докараха локални измръзвания пред декември 2003г. Единствения им недостатък е, че са малко по-тежки от Millet, но пък удоволствието да извадиш вътрешната обувка и да спиш с нея в чувала и сутринта да обуеш суха обувка го компенсира. Струва се чакането и всичко свързано с доставката им. Уточнявам изрично, че не съм рекламно лице на марката.
Bestard Top Alpine Pro - такива търкалям 3-и сезон вече - наистина са страхотни - за дълги преходи, бивакуване на студено и т.н. Имат само 1 кусур, потвърден - езика ми претърква зловещо сгъвката над стъпалото, отпред. Проблемът го реших с парче дунапрен 1.5 см втикнато под езика.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5Следваща
Страница 2 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети