Стаичката в дъното на коридора, вдясно, обикновено е отворена.
Ама и аз как го обясних
Лъчо не расте, но и не старее
Вто Фев 07, 2012 7:31 pm
albena :-)
знам
и сега беше отворена
но си беше студ и не ставаше да се застоява човек особено като се е поизпотил от бързане нагоре
Сря Фев 08, 2012 9:07 am
Antoon
До Ристо
"Надуших по-късно и Гвардейска поляна"
Така като гледам нашият суджук си надушил. Жена ми от дълго време ми мрънка да я взема на планина, та направих го и така се роди "незабравимата" разходка до Ситняково с лифта и слизане до Боровец пеша (макар и след Гвардейска поляна през т.нар. бул.Боровец, т.е. пообиколихме малко). Та като стигнахме след "дългия" път от горната лифтова станция до Гвардейска поляна, се оказа че трябва да се яде суджук и да се пие греяно вино. Някъде 15-20 мин. след нас пристигнаха отдолу и пантаджиите.
Явно Ристо е бил преди тях, но в залисията около приказките с бай Георги съм го пропуснал.
Между другото пробвахме да тръгнем към Чакъра, но бяхме първи и на жена ми нещо не й понесе, та се върнахме след 200-300 метра от разклона.
Днес се разходих отново до хижата. Ванката го нямаше.
Точно зад нея срещнах едни познати, които през октомври 2008-ма ни настигнаха по пътеката към Белмекен - разпознах ги. Тогава навремето мъжа ни се похвали, че миналия месец бил качил Елбрус
Време - страхотно, вятър никакъв.
Дремнах му на пейката пред хижата, ама хоризонтално с вестник на лицето.
Час и половина след това се качих до поляната на шугавите. Гледки и видимост страхотни:
По-късно слязох надолу, като преди двореца свих в ляво и се качих на чучката над лифта. Има добра гледка към Шатър, Дено, рида на Гроба и Фонфон с долината на Царска Бистрица:
Последните две снимки
Верно Кума Лиса е мноо известно място за папане, особено от хора НЕсамоковци
Кръстовището отпред е известно като "5-те кьошета"
Живея на 200м. от там
Верно Кума Лиса е мноо известно място за папане, особено от хора НЕсамоковци
Хаха, затова Лиса като викне "пиуешко фиуе" и от масите се чува "какво?" )
Нещо много хора са я научили тая кръчма напоследък. За кИфтета с гарнитура класик чакахме ~45 мин.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети