Благодаря от името на целия екип за положителната оценка. По принцип критиката на хората е градивен елемент, така че, това, че на Дидо не са му харесали снимките, за нас е просто стимул да отидем да направим по-хубави . Все пак в този сайт сме качили (към настоящия момент) приблизително 8000 снимки, събирани в продължение на 7 години, за близо 1300 обекта. Очевидно не може всички да са идеални. Разбира се, много хора подкрепиха идеята и качиха много ценни кадри, за което сме им благодарни. И заради всички тези хора си заслужава да продължим напред
Не е пиринска тематиката, но за да сте актуални - http://belchin.eu/
Има какво да включите в информацията.
Онбашиите на ГБС са от това село и наливат пари в църкви и археологически разкопки наоколо.
Онбашиите на ГБС са от това село и наливат пари в църкви и археологически разкопки наоколо.
Аз пък чувам за първи път за това село. Май трябва да го потърся на картата
Сря Фев 08, 2012 12:37 am
albena :-)
Ристо Туристо написа:
Белчин и зимни спортове
почти като да се прибереш да спиш в София след ски
dido написа:
Аз разбира се в този сайт мои снимки не мисля да качвам, имам си галерия ако някой търси да гледа планински убавини
....
.....
ех че красиво
Сря Фев 08, 2012 1:58 pm
dido
Абе моя коментар в никакъв случай не беше относно художествените качества на снимката, а единствено и само за документалните. Кадрите, които съм постнал, нямат кой знае какви художествени качества, но със сигурност имат добри документални.
Конкретния случай със снимките - някакси е криво да пуснеш тема "Красотата на Гергийски езера" и онагледиш тази красота с 5 снимки, които показват единствено фрагменти от бреговете на езерата. Същите тези фрагменти може да са от което и да е езеро в която и да е планина (което се беше случило всъщност - автора не различаваше бреговете на Гергийски от тези на Муратовите езера).
Говорейки за идея зад тази тема - имах предвид следното. Винаги има хора, които стъпват за пръв път на дадено място. Добре би било ако във форума има нарочна тема със снимки и описание на пътеките/как да стигнем дотам за планински обекти. Примерно някой иска да отиде до Гергийски езера - пуска "Гергийски езера" в търсачката, попада на темата, вижда снимките на езерата от разни ъгли, прочита за пътеките дето водят до езерата и се е подготвил.
Демек с една дума - ПОЛЕЗНОСТ на снимката, каквито са повечето твои.
Инак -> във фотографските форуми, че има пи*комерски намеци.
Това си е мое мнение.
Сьгласен сьм с Дидо и мисля, че ако има малко по подробна информация за маршрута до подобни места много хора биха се вьзползвали.
Вкючително и аз.
Примерно: изходни точки
време
близки места за пренощуване
други обекти в близост
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети