ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Хижа под аренда

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Хижа под аренда
Автор Съобщение
ilitty

Местожителство: Sofia

Мнение Хижа под аренда Отговорете с цитат
Привет на всички!
Интересуваме как да се сдобия с хижа под наем, която да стопанисвам. Какъв е редът и какви са нужните документи ? Някой знае ли как и къде точно да търся такава ? Знам, че има много хижи, които са занемарени в момента и съответно са затворени. Моята цел е да я отворя за посетители и да осигуря много приятни моменти за всички, които я посетят. За жалост нямам възможност за някоя голяма хижа, но за някоя по-малка защо не? Smile
Чет Фев 02, 2012 8:15 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
torah

Мнение Re: Хижа под аренда Отговорете с цитат
ilitty написа:
Привет на всички!
Интересуваме как да се сдобия с хижа под наем, която да стопанисвам. Какъв е редът и какви са нужните документи ? Някой знае ли как и къде точно да търся такава ? Знам, че има много хижи, които са занемарени в момента и съответно са затворени. Моята цел е да я отворя за посетители и да осигуря много приятни моменти за всички, които я посетят. За жалост нямам възможност за някоя голяма хижа, но за някоя по-малка защо не? Smile

Тази хижа не работи, ако търсиш близо до София опитай.

http://www.tourism-bg.net/hiji/247_hija_peiova_buka.html
Чет Фев 02, 2012 8:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ilitty

Мнение Отговорете с цитат
Благодаря, но тя май работи петък, събота и неделя. Заинтересува ме хижа Рай на Витоша. Ако някой има информация за нея, моля да каже. Smile
Чет Фев 02, 2012 10:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
torah

ilitty написа:
Благодаря, но тя май работи петък, събота и неделя. Заинтересува ме хижа Рай на Витоша. Ако някой има информация за нея, моля да каже. Smile

Мисля, че не работи от години. Колкото пъти съм минавал има вид на необитаема, звънни на певците все пак. Wink
Чет Фев 02, 2012 10:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ilitty

Ще я проверя и нея. Smile Но все пак х.Рай доста ми грабна окото. Smile Дано да намеря информация за нея.
Пет Фев 03, 2012 4:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.