|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
JWalker
Регистриран на: 21 Авг 2007 Мнения: 282 Местожителство: Ботевград |
|
|
Вто Яну 31, 2012 9:35 pm |
 |
 |
Psychosapiens
|
|
|
Всяко чудо за 3 дни...ако някой може да ми обясни реално мен кво ме бърка това споразумение да заповяда.
От цялата работа очаквам реално цената на билета за киното да се повиши.
Последният път като спряха http сървърите - от 3 на 5лв
Последният път когато пучаха покрай Аренабг - от 5 на 7лв
 |
 |
АКТА дава възможност на носителите на права да изискат от интернет доставчиците да предоставят информация за своите потребители, за които се предполага, че нарушават авторски права... |
Bitch please...как се записва, съхранява и обработва трафик над 500Gb в секунда разпределен между N потребители ?
Някой наясно ли е с техниката която е необходима за да се осъществи, ако да - на който му е смешно да вдигни ръка.
 |
 |
...Тя трябва да бъде достатъчна, за да може да ги идентифицира. |
Bitch please...да идентифицира кое ? Към кое ип-съм се кънектнал - ДА в колко часа съм го направил - ДА...и до там
https/ssl са секюрити протоколи от които мога доброволно да си предам трафика минаващ по тях да ми го прегледат, и да ми звъннат като разберат на кой кво съм писал и тн.
Какво мога да направя ли ?
- Да се поинтересувам от къде мога да си пусна encryption опцията на торент клиент който ползвам
- Да се поинтересувам както са VPN
- Да се поинтересувам какво е TOR /the onion ruter/
_________________ Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source |
|
|
Вто Фев 07, 2012 5:16 am |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|