Регистриран на: 27 Сеп 2010 Мнения: 84 Местожителство: София, България
Активни международни планинарски форуми?
Здравейте, бих искал да науча колкото се може повече международни форуми, касаещи общата ни страст - планината, свободното време на открито =) Засега единствения, който сериозно ми е привлякъл вниманието, е summitpost.org. Този сайт е страхотен, наистина, но е средище на задокеански планинари, предимно. Знаете ли някой европейски или близкоизточен такъв? Мерси предварително
Пон Яну 30, 2012 12:31 pm
ivo@home
Re: Активни международни планинарски форуми?
corbin написа:
Здравейте, бих искал да науча колкото се може повече международни форуми, касаещи общата ни страст - планината, свободното време на открито =) Засега единствения, който сериозно ми е привлякъл вниманието, е summitpost.org. Този сайт е страхотен, наистина, но е средище на задокеански планинари, предимно. Знаете ли някой европейски или близкоизточен такъв? Мерси предварително
Регистриран на: 27 Сеп 2010 Мнения: 84 Местожителство: София, България
Благодаря!
Беше ми приятно да науча за тези форуми, австрийския и норвежкия. В първия разгледах хубави снимки от ледено катерене =)) За жалост, не бих могъл да публикувам и в двата (езикова бариера)... Ще продължавам да търся, с надеждата да открия още форуми на английски.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети