Здравейте ! Някой може ли да даде съвет как се достига хижа Преспа през зимата с кола докъде може да се достигне и от къде е по добре да се мине през Лъки-Манастир или да се заобиколи по смолянския път и към Хайдушки поляни. Много ще съм ви благодарен за помоща .
Сря Дек 28, 2011 8:09 pm
Niksi
Здрасти !
През с. Манастир ще е по-добре според мен. Много по-голям е шанса пътя поне до там да е изчистен. А може и след селото при късмет с колата да стигнете до Хайдушки поляни.
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу.
Вто Яну 10, 2012 2:39 pm
chochkata77
Niksi написа:
Здрасти !
През с. Манастир ще е по-добре според мен. Много по-голям е шанса пътя поне до там да е изчистен. А може и след селото при късмет с колата да стигнете до Хайдушки поляни.
пътя от Манастир през Лъки към Правала за Хайдушки поляни със сигорност няма да е чистен най добре е през село Момчиловци нагоре към превала за Хайдушки поляни по има шанс да е изчистено
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети