Kubineca написа:
Така е, историята винаги се е променяла при всяко управление. Аз това го казах.
Възрастта не смятам, че е преимущество в някои работи. Точно в младежките години се трупат знания. Повечето е предразсъдък.
Не съм се обидил.
Първо много забавна тема Многооооо рядко влизам вече във форума, а още по рядко пиша, но Ви изчетох цялата тема от началото ..... трябва и мен да ме почерпите за тъпението да Ви изчета, особенно на някой от Вас, словоизлеянията.
На Kubineca само изкам да каже, че понеже "Бил като енциклопедия, и много умен и много знаел и т.н." - ми изобщо не личи! Ако беше така, щеше да намериш начин същите неща да ги кажеш по начин без да се заяждаш и обиждаш, и нямаше да се дразниш толкова на такива дребни неща, че еди кой си не споделял мнението ти за еди какво си и опитал да е те убеди в незнам какво си.
След като не можеш да намериш точните думи, и се дразниш от такива коментати - някак си не личи да отговаряш на споменатото по-горе от мен в кавичките.
А за историята помни всички дето са загинали по нашите планини - туристи! Защото ти и аз сме чували хора да умрират в планината, ама не знаем какво е май? И дано да не разберем скоро.
Иначе от цялата тема най ме развесели коментара на Hobo "кубинките не запарват и не миришат" е няма такава смешка а да не знабравяме, че и пришки ме правели
И да развеселим спора Ви няма обувка или дреха която да не запарва Едни повече други по-малко и те така те - както се казва
Аз съм носел кубинки също по времето когато в БГ не се намираше никаква "високотехнологична" обувка , но отдавна не нося кубинки и няма и да го направя вече, но това си е мой избор
ПС: Абе за какво всъщност е темата , ако модераторите преценят да ме трият, дреме ми
ППС: Както казах рядко влизам вече, най-вече защото на работа ми пушат ушите и нямам време, а през свободното гледам постоянно да съм из баирите . А днес от 40 души само аз съм дижурен и няма работа и преди да се отправя утре към Пирина да успамя и аз малко тук
ПППС: Весело посрещане на новата година
Пет Дек 30, 2011 12:20 pm
igurbev
ggattov написа:
... и преди да се отправя утре към Пирина да успамя и аз малко тук
ПППС: Весело посрещане на новата година
Хе, хе, този Пирин ще вземе да се сплеска в следващите дни от толкова хора Като гледам май ще се засечем утре. Поздрави!
Пет Дек 30, 2011 12:54 pm
ggattov
Живот и здраве, и този уикенд и другия ще се засечем с теб Ти за другия още не знаеш де
Пет Дек 30, 2011 1:14 pm
Kubineca
Регистриран на: 03 Ное 2011 Мнения: 165 Местожителство: Народна Република България
ggattov - Ами да ти кажа, че тоя спор не почва от тук. Там от където почваше беше затрито отдааавна. А относно обидите, които (естествено, че само аз, друг няма, защото всичко е затрито, още повече, имаше обиди и в друг форум към мен) съм казвал в тази огромна тема, те са отговор на също толкова обидни коментари. Аз като искам да кажа мнението си за някой антипатичен за мен човек, го казвам остро, без мазнене. Та така. А логично е да не виждаш "енциклопедични знания", защото за какво интересно нещо (обсъждала ли се е няква нормална тема, освен фуклявене, само виж за тея щеки колко е изписано!!! разбирам да е обувка, ама бос не можеш да ходиш, а без щека можеш!!!) е ставало дума в тази тема, а и във форума? A тези работи не стават с писане, а с хортуване.
А ако (не само моите) бяха коментари за дребни неща, нямаше да бъдат трити. Имаше цяла тема за кубинки и като натрупа огромен брой посещение и все повече хора почнаха да пишат - край, затриха я. И тогава налазиха, че не е бил военен форум и тн.
Кой има файда от тази арбота,а?
И тогава видях просташкото и тръговското отношение към част от потребителите и така. Каквото почукало, такова се обадило. Щом по просташката играят с мене, ще играя и аз така, че да ме разберат. Още повече, че имаше и нападки в другия форум към мен и други участници.
И за финал, това, което обобщава "моята" простотия:
Ако си бях мълчал, щях да съм харен! Но като се опълчих на просташкото поведение, СЕГА СЪМ ЛОШИЯТ ГЕРОЙ!
П.С. Приключваме с въпроса!
_________________ Екипировкaта не прави туриста, само помага...
Пет Дек 30, 2011 1:53 pm
ggattov
Не бе човек, то е ясно, че не само твоя тон е такъв. Няма значение. Идаеята ми е защото ти дреме толко да си хабиш нервите и времето да отговаряш на който и да е било във виртуалното пространство?
Само и на друго ще наблега, този форум е направен от определени хора, и те влагат идеите си, времето си и т.н. за да изглежда по определен начин. И имат право да си правят с него каквото си искат за да изглежда този форум както те искат, ако ще и да го затрият целия - все тая.
Никой не им е длъжен да посещава форума, така че ти ако направиш форум, който ти да подържаш да влагаш време и знания за изработката и ти ще можеш да развяваш метлата както си поискаш...
Това е простата истина, естествено че всичко е субективно, ама всички които недоволствате за тиене на мения и т.н. направете нещо подобно и дали ще Ви е приятно някой да дойде от нищото и да "Усере" (с извинение) според Вашите критерии Вашето творение ..... ми и Вие ще го баннете изтриете и т.н.
Пет Дек 30, 2011 2:10 pm
Hobo
ggattov написа:
Иначе от цялата тема най ме развесели коментара на Hobo "кубинките не запарват и не миришат" е няма такава смешка а да не знабравяме, че и пришки ме правели
Ето кой трябва да черпи. Не стига, че не скучал на работа, ами и се смял.
Ако говорим сериозно, хубавите армейски обувки тип кубинки не миришат понеже са от истинска кожа. По същата причина и не запарват. Миризма, спарване и пришки се придобиват само ако се насят с найлонови чорапи. В града лятото памучни, зимата вълнени, а в планината целогодишно вълнени чорапи и няма грижи. Лично аз предпочитам партенки вместо чорапи. Всичко това с уточнението, че човек няма гъбички. Ако има, няма спасение...и с кубинки, и без кубинки все ще смърди.
п.п. Както се вижда от линка, има хубави, има и лоши кубинки. Последните просто не трябва да се купуват.
Hobo, преди да си отворил тема: Манлихера вместо щеки, ще препоръчам на всички ви - защо не вземете да си направите по 1 салата и да си сипете по 1 ракия вместо да се дръгнете тук!?
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Съб Дек 31, 2011 6:34 pm
Kent
Приятно изкарване на всички на новогодишните празници - либерали и консерватори /и анархисти и спамъри/ повече часове по високи и не толкова Планини и Наздраве
Съб Дек 31, 2011 6:38 pm
albena :-)
мммммм, какво не им харесва на модераторите сега, че затриха пак......
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети