ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Кошчето.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 72, 73, 74  Следваща

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Лафче Предишната тема
Следващата тема
Кошчето.
Автор Съобщение
ggattov

Местожителство: София

Мнение Отговорете с цитат
Kubineca написа:
Така е, историята винаги се е променяла при всяко управление. Аз това го казах.
Възрастта не смятам, че е преимущество в някои работи. Точно в младежките години се трупат знания. Повечето е предразсъдък.
Не съм се обидил. Cool

Първо много забавна тема Smile Многооооо рядко влизам вече във форума, а още по рядко пиша, но Ви изчетох цялата тема от началото ..... трябва и мен да ме почерпите за тъпението да Ви изчета, особенно на някой от Вас, словоизлеянията.

На Kubineca само изкам да каже, че понеже "Бил като енциклопедия, и много умен и много знаел и т.н." - ми изобщо не личи! Ако беше така, щеше да намериш начин същите неща да ги кажеш по начин без да се заяждаш и обиждаш, и нямаше да се дразниш толкова на такива дребни неща, че еди кой си не споделял мнението ти за еди какво си и опитал да е те убеди в незнам какво си. Daz
След като не можеш да намериш точните думи, и се дразниш от такива коментати - някак си не личи да отговаряш на споменатото по-горе от мен в кавичките.
А за историята помни всички дето са загинали по нашите планини - туристи! Защото ти и аз сме чували хора да умрират в планината, ама не знаем какво е май? И дано да не разберем скоро. Bad Mood

Иначе от цялата тема най ме развесели коментара на Hobo "кубинките не запарват и не миришат" е няма такава смешка Smile а да не знабравяме, че и пришки ме правели Laughing

И да развеселим спора Ви няма обувка или дреха която да не запарва Smile Едни повече други по-малко и те така те - както се казва Smile
Аз съм носел кубинки също по времето когато в БГ не се намираше никаква "високотехнологична" обувка Laughing , но отдавна не нося кубинки и няма и да го направя вече, но това си е мой избор Razz

ПС: Абе за какво всъщност е темата Oops , ако модераторите преценят да ме трият, дреме ми Razz

ППС: Както казах рядко влизам вече, най-вече защото на работа ми пушат ушите и нямам време, а през свободното гледам постоянно да съм из баирите Cool. А днес от 40 души само аз съм дижурен и няма работа и преди да се отправя утре към Пирина да успамя и аз малко тук Razz

ПППС: Весело посрещане на новата година Наздраве!
Пет Дек 30, 2011 12:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

ggattov написа:
... и преди да се отправя утре към Пирина да успамя и аз малко тук Razz

ПППС: Весело посрещане на новата година Наздраве!

Хе, хе, този Пирин ще вземе да се сплеска в следващите дни от толкова хора Smile Като гледам май ще се засечем утре. Поздрави!
Пет Дек 30, 2011 12:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ggattov

Живот и здраве, и този уикенд и другия ще се засечем с теб Smile Ти за другия още не знаеш де Smile
Пет Дек 30, 2011 1:14 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kubineca

Местожителство: Народна Република България

ggattov - Ами да ти кажа, че тоя спор не почва от тук. Там от където почваше беше затрито отдааавна. А относно обидите, които (естествено, че само аз, друг няма, защото всичко е затрито, още повече, имаше обиди и в друг форум към мен) съм казвал в тази огромна тема, те са отговор на също толкова обидни коментари. Аз като искам да кажа мнението си за някой антипатичен за мен човек, го казвам остро, без мазнене. Та така. А логично е да не виждаш "енциклопедични знания", защото за какво интересно нещо (обсъждала ли се е няква нормална тема, освен фуклявене, само виж за тея щеки колко е изписано!!! разбирам да е обувка, ама бос не можеш да ходиш, а без щека можеш!!!) е ставало дума в тази тема, а и във форума? A тези работи не стават с писане, а с хортуване. Laughing
А ако (не само моите) бяха коментари за дребни неща, нямаше да бъдат трити. Имаше цяла тема за кубинки и като натрупа огромен брой посещение и все повече хора почнаха да пишат - край, затриха я. И тогава налазиха, че не е бил военен форум и тн.
Кой има файда от тази арбота,а?

И тогава видях просташкото и тръговското отношение към част от потребителите и така. Каквото почукало, такова се обадило. Щом по просташката играят с мене, ще играя и аз така, че да ме разберат. Още повече, че имаше и нападки в другия форум към мен и други участници.

И за финал, това, което обобщава "моята" простотия:

Ако си бях мълчал, щях да съм харен! Но като се опълчих на просташкото поведение, СЕГА СЪМ ЛОШИЯТ ГЕРОЙ! Laughing Laughing Laughing

П.С. Приключваме с въпроса!

Пет Дек 30, 2011 1:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ggattov

Не бе човек, то е ясно, че не само твоя тон е такъв. Няма значение. Идаеята ми е защото ти дреме толко да си хабиш нервите и времето да отговаряш на който и да е било във виртуалното пространство?
Само и на друго ще наблега, този форум е направен от определени хора, и те влагат идеите си, времето си и т.н. за да изглежда по определен начин. И имат право да си правят с него каквото си искат за да изглежда този форум както те искат, ако ще и да го затрият целия - все тая.
Никой не им е длъжен да посещава форума, така че ти ако направиш форум, който ти да подържаш да влагаш време и знания за изработката и ти ще можеш да развяваш метлата както си поискаш...
Това е простата истина, естествено че всичко е субективно, ама всички които недоволствате за тиене на мения и т.н. направете нещо подобно и дали ще Ви е приятно някой да дойде от нищото и да "Усере" (с извинение) според Вашите критерии Вашето творение ..... ми и Вие ще го баннете изтриете и т.н. Smile
Пет Дек 30, 2011 2:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Hobo

ggattov написа:
Иначе от цялата тема най ме развесели коментара на Hobo "кубинките не запарват и не миришат" е няма такава смешка Smile а да не знабравяме, че и пришки ме правели Laughing

Ето кой трябва да черпи. Не стига, че не скучал на работа, ами и се смял. Very Happy Very Happy Very Happy

Ако говорим сериозно, хубавите армейски обувки тип кубинки не миришат понеже са от истинска кожа. По същата причина и не запарват. Миризма, спарване и пришки се придобиват само ако се насят с найлонови чорапи. В града лятото памучни, зимата вълнени, а в планината целогодишно вълнени чорапи и няма грижи. Лично аз предпочитам партенки вместо чорапи. Всичко това с уточнението, че човек няма гъбички. Ако има, няма спасение...и с кубинки, и без кубинки все ще смърди.

п.п. Както се вижда от линка, има хубави, има и лоши кубинки. Последните просто не трябва да се купуват.

Пет Дек 30, 2011 5:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Hobo, преди да си отворил тема: Манлихера вместо щеки, ще препоръчам на всички ви - защо не вземете да си направите по 1 салата и да си сипете по 1 ракия вместо да се дръгнете тук!?

Съб Дек 31, 2011 6:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Kent

Приятно изкарване на всички на новогодишните празници - либерали и консерватори /и анархисти и спамъри/ Very Happy повече часове по високи и не толкова Планини и Наздраве Very Happy
Съб Дек 31, 2011 6:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
albena :-)

мммммм, какво не им харесва на модераторите сега, че затриха пак......
Пон Яну 16, 2012 11:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

albena Smile написа:

Няма затриване - има местене.
Става каша с това скачане от екипировка на екипировка, от якета на полари и т.н.
Не ви смогвам Laughing

Пон Яну 16, 2012 11:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Ристо Туристо написа:
albena Smile написа:

Няма затриване - има местене.
Става каша с това скачане от екипировка на екипировка, от якета на полари и т.н.
Не ви смогвам Laughing

а трябва ли да вървиш постоянно пред всички - зад всички и само да местиш и нагласяш?
Пон Яну 16, 2012 11:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

точно да пусна мнение и темата изчезна Laughing

забавляват се модераторите гледам Smile
щом ги влече .....
Пон Яну 16, 2012 11:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kubineca

Местожителство: Народна Република България

Модераторите имат по принцип обратни наклонности.

Пон Яну 16, 2012 11:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Kubineca написа:
Модераторите имат по принцип обратни наклонности.

Да - дърпа ги нагоре гравитацията... Rolling Eyes

Пон Яну 16, 2012 11:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ZCEZBPM

Местожителство: Стара Загора

Кубинец, къде се губиш?
От известно време изчезна и няма вече кютек във форума.
Пон Яну 16, 2012 11:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Лафче Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 72, 73, 74  Следваща
Страница 11 от 74

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.