Ха ти ме хвърли в оркестъра Гледам картата на Рила на Домино. Картата е от 2008г. На нея виждам синя маркировка към Горни Куки и на долу към Яворово. Виждам и друга която минава малко под Сухото езеро после минава покрай кантон Вапата и кантон Поленица. От хижата до втория кантон виждам, че е пътека не знам в какво състояние. След това почва път Нехтеница. Ако съм грешка кажи ми от къде е най добре да мина след Семково.
А - мое да има надолу някаква. Аз карти хартиени не гледам.
Като ми прати Любо трака ще ти покажа.
Горната през под Сухото езеро е много отровно бутане до ок. 2000 мнв.
ОК когато можеш тогава. И без това няма да тръгна скоро Предпочитам да карам повече от колкото на пряко и да бутам. Като гледам картата май само този участък и преди Македония не става за каране.
ОК когато можеш тогава. И без това няма да тръгна скоро Предпочитам да карам повече от колкото на пряко и да бутам. Като гледам картата май само този участък и преди Македония не става за каране.
Точно така.
Ама с това, което чакам остава само преди х.Македония отровното - от кантона на хидрото до хижата.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети