Честито дипломиране, Никси! То с твоето бързо ходене вече нищо друго не ти оставаше, освен да тръгнеш и по вертикала Дано да са ти от полза новопридобитите умения и най-вече да ти носят много приятни мигове!
Става дума за курс по катерене (за който не знае)
честито
сега кое ще предпочиташ повече - ходене или катерене?
Пон Юли 07, 2008 4:11 pm
Niksi
Бреее...много бързо се разпространи новината.
БЛАГОДАРЯ...МЕРСИ... и т.н. за пожеланията.
Само искам да отбележа, че не съм направил нищо особено, просто един кур/с/... за начинаещи...Има още много какво да се желае. Но поне малко да се ограмотим я...
Иначе все още съм на мнение, че едва ли ще ме свърта цял ден на една скала, без ходене. По скоро ще да е комбинация - главно трамбоване, съчетано с покатерване /на определени труднопреодолими участъци/.
И друго да отбележа - на същия курс бе и друг член на форума ни - Стефан /spi/, така че ...ЧЕСТИТО и на него..
И още веднъж - Благодаря...и до-скитане..
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу.
_________________ Няма човешко сърце, което да не замре пред величавото мраморно чело на Вихрен, няма душа която да не се възхити от разнообразието и багрите на пиринските гори, няма памет, която да забрави многогласните песни...
Вто Юли 08, 2008 1:09 am
Malama
Честито и на двамата!
Сега по-лесно ще ходите и на високо и на дълбоко.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети