Моля в тази тема да пишете само за стоки, произведени в България. Ако сте се сдобили с нещо добро, свързано с планината, произведено в България, тук е мястото!
Става дума за отделни артикули, не за реклама на марка или фирма!!!
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Много съм доволен от долното термобельо на тази българска фирма.
На лятното следващият топъл полусезон ще му е трети. Отлично е.
На зимното му е втори сезон този. Взима се един номер по-голям от лятното.
Подкрепям Ристо за термобельото - купих го в началото на 2008, вече 4 години 'със здраве' си го ползвам. Долно и горно.
Пон Яну 09, 2012 5:21 pm
torah
Aз давам глас за някои модели на Ташев, термобельото не съм ползвал и не мога да кажа нищо, a в София къде мога да го намеря, че в сайта им не виждам
Пон Яну 09, 2012 5:24 pm
Gamina
надявам се да не се сметне за реклама, аз го взех от Екстрийм спорт
Пон Яну 09, 2012 7:02 pm
ПАВЕЛ
И аз ползвам термобельото на тази фирма и съм много доволен. Всъщност никога не съм ползвал друго такова и нямам база за сравнение, но досега не съм имал някакви проблеми Имам по един комплект от тънкото("Екстрийм") и дебелото ("Протект") - незнам защо Христо ги нарича лятно и зимно, може би има основание за това. На мен лично ми пасва повече тънкия вариант , особено при повечко катерене на стръмни баири - по-лесно си регулирам температурата с помощта на циповете на полара, докато с дебелата термоблуза ми е по-трудно да правя това. Също така ползвам и термочорапите на фирмата, както и поларената балаклава.....Както в една друга тема стана въпрос, тя има уиндстопер само отпред на лицевата част(чело, нос и уста) и трябва да се ползва в комбинация с качулката на якето....Общо взето добри продукти на поносима цена
...
- незнам защо Христо ги нарича лятно и зимно, може би има основание за това.
...
Така ги определи собственика на фирмата като купувах.
Тънкото го ползвам лятото като клин с къси гащи отгоре - така маам по баирите през топлото полугодие, включително юли и август.
Дебелото - зимата под панталона.
То се едно как ги наричаме - важното е, че са добри.
Апропо - има ги и в магазини Редрок.
Термобельото на Барс ми харесва, удобно е и си го нося със здраве . Ръкавите и крачолите на първият ми комплект ми окъсяха малко, ама са от 2007 година, сега качеството им е по-добро.
Ходя си с KENTAURUS 80+15 по баирите и ми е екстра, единствена забележка е собственото и тегло (2,5 кг). От малките раници на ташев имам ADVENTURE 25 и ROCK EAGLE 30 - по-малката ми е идеална за колелото.
За българските обувки http://nidiood.com/s.php?id=11 - тези са ми любими, а и бая сняг и лед отнасят, недостатък - не става за котки и след 2-3 месеца доволно ходене си пускат по малко, но с импрегнацията са супер.
За карираните панталони на Мilo - удобни са ми, не само за планина.
Аз съм удоволетворен от съотношението цена/качество на тези продукти.
А и май няма как да проима качествени родни неща на много ниски цени, просто ей така, ще си купим туй-онуй, пробваме ... някакси стигнах до извода, че БГ продуктите са в двете крайности - или си скапва почти веднага, или са доста дълголетни и издръжливи, но това си е мое мнение.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети