Изгонване от столовата на хижата, заради малка сметка! Как Ви се струва. Ето случката: Изгонени туристи от Селимица
Пон Яну 05, 2009 12:13 am
vvladimirova
туристите вече подминават Селимица
Хижарят на Селимица е прочут с това, че гони всеки, който не си поръча поне тройка кебапчета и бутилка вино.
Често минавам покрай хижата на път към Еделвайс и съм редовен свидетел на гледката.
Същият сладур спря двете чешми по пътеката от Кладница до хижата, та да му върви търговийката.
Чета коментари за хижа Селимица , струва ми се че тези които пишат отдавна не са я пасещавали.От Перник съм имам две малки деца и почти всяка Събота ги водя там- на 20-тина минути с кола е.Незная за предишния държател или както там се казна хижаря, но от около година човекът е нов и винаги любезен. Не само че можете да изпиете по кафе или чай без да Ви изгонят заради малката Ви сметка ,а въпреки че е пълно с хора дори ще ви поканят просто да се стоплите.Атмосверата е много приятна ,освен за пушачите , които ще трябва да излизат да пушат навън-за радост.Убедете се сами.
Първата хижа, която съм посетил в моя живот, като ученик в едно училище в Перник, през 1961 година. Тогава станах турист и искам да си спомням само с добро за тая хижа. Радвам се, че нещата се оправили. Имам желанието за последно да я посетя хижа Селимица. Да е жив и здрав моя учител Петър Колев, че ме направи турист, извеждайки групата до х. Селимица (не зная дали е жив).
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети