Е тъй си е - въпрос на вкус е - както в приказката за кучето ...
ХДР-тата ги надушвам аз мани Доста съм си играл с тая техника и знам къде и избиват дефектите ...
_________________ Бутам след осмата бира
Последната промяна е направена от dido на Пет Окт 31, 2008 12:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Окт 31, 2008 12:39 pm
igurbev
Мальовица 18.12.2011
Я да взема да пусна малко снимки по темата, че гледам повечето на raskoll са изтрити . Тези са от миналата неделя. Зимно си е вече горе.
И за да не паразитвам пак, ето с няколко думи как беше:
В събота времето е било ужасно, със силен вятър. Вечерта на хижата случихме освидетелстването на курсистите на клуб "Вихрен", между които куп стари познати.
На следващата сутрин част от тях тръгнаха към Злия зъб, други към ръба на Мальовица. Въобще голям екстремизъм се вихреше из района. Ние като скромни и разумни тръгнахме сравнително късно следвайки вече утъпканата партина. Около Еленското езеро падна гъста мъгла. Ние разбира се не знаехме какви са ги замислили тези пред нас, но колкото и гъста да беше мъглата, в един момент взе да ни просветва, че по-нагоре партината много подозрително започва да се придържа към източния склон на Мальовица. Абе не е шега работата, ако нямахме представа за района, ей къде щяхме да се набодем:
Свърнахме вляво и подхванахме реброто със зимната пътека. Тук снегът беше девствен и падна затъване.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети