Автор |
Съобщение |
Jirko
|
Сдемте езера в Лед |
|
Преди да се посипят снеговете с едни приятелчета се врътнахме набързо до 7те по-скоро за разходка, но се оказа, че с този лед нещата са доста интересни. Спахме на старата хижа, голям фън беше, препоръчвам я на хора с по-стабилни нерви
Ето и отчета
http://ivanmiladinov.com/blog/?p=2716
Поздрави на всички!
|
|
|
Сря Дек 21, 2011 12:26 pm |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
мноого мнгоо красиво !!
_________________ Not All Who Wander Are Lost |
|
|
Сря Дек 21, 2011 1:17 pm |
|
|
irina
|
|
|
|
Красиво е да. Мислех, че вече тази хижа е съвсем затворена.
|
|
|
Сря Дек 21, 2011 5:26 pm |
|
|
Joro
|
|
|
Пътеписчето ме върна месец назад, когато на 17.11. спахме на тази хижа. Лелчето ... прословутата ЛЕЛЯ ВАНЯ, както си я кръстихме. Имаме материал за спомени поне за година напред. И визията и- палави дънчици с апликация от разноцветни кожички по тях, поларчето, очилцата, свободно реещи се руси косици. И маниери, отношение ... Минахме си и с режима за отопление - има-няма 10-на прогнили цепеници, явно остатъци от дървен материал за строеж, за цялата жижа и за цялата нощ /бяхме две групи, в две стаи/. В стаята и и тогава можеше да получиш топлинен удар. А регистрацията- на онези хартийки, наречени адресни карти! Грешка при попълването им донесе на групата ни почти денонощно разследване- цялата вечер преди лягане, включително с опити за вербуване на агенти от другата група, с продължение още от ранна сутрин на другия ден. В един момент ми стана толкова весело, че забравих и за студената стая, абордажното набавяне на спално бельо, почти изцяло замръзналия воден отток навън /единствената вода наоколо/, и ... Обаче времето и планината през 3-те дни компенсираха многократно всичко.
|
|
|
Чет Дек 22, 2011 12:14 am |
|
|
Jirko
|
|
|
хаха голям фън е на тази хижа. Официално май е затворена, но когато попитах бабата лично, тя ми каза че тези истории за затваряне от ХЕИ били конспирация организирана от собствениците на новата хижа и правителството и че тя си бачкала на 6. Всички истории за хижата били долни лъжи
|
|
|
Чет Дек 22, 2011 1:15 am |
|
|
albena :-)
|
|
|
|
снимките и пътеписа са един път
|
|
|
Чет Дек 22, 2011 9:08 am |
|
|
irina
|
|
|
|
|
|
Всички истории за хижата били долни лъжи |
То това е ясно. Някой иска да я прилапа и таз хижичка за да си построи хотелче. Таз лелка ми стана симпатична, ще трябва да я посетя аз я подминавам, защото мисля, че няма никой там.
|
|
|
Чет Дек 22, 2011 12:04 pm |
|
|
igurbev
|
|
|
|
|
То това е ясно. Някой иска да я прилапа и таз хижичка за да си построи хотелче. |
Хм, незнам дали е толкова ясно. Нямам претенция да съм наясно с детайлите, но според това, което съм чувал, тази "хижа" не отговаря на условията (най-малко санитарните), за да бъде хижа. Аз не бих бързал да взема страна.
|
|
|
Чет Дек 22, 2011 1:14 pm |
|
|
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
Чет Дек 22, 2011 3:24 pm |
|