на Вас мъжете Ви е лесно, номерация има
при жените избора е сведен до 0 и 1
като си купувах последните обувки и отръшках де що има в София и накрая взех това което ми пасна като номер, скъпо беше, ядосвах се, друго ми се искаше ама.....
успех на всички в избора на обувки
пс/ и все пак, обувката трябва да е точна
vs /one day later/
albena написа:
Независимо за какъв терен се купуват обувки най-добрия вариант е пробването - да се постои малко с тях, да се поразходи човек из магазина, за да усети пасват ли на крака му.
За нормално ходене обувката трябва да е точна - нито голяма, нито малка. В точният номер обувки има 0.5 см празно
Колко важен е размера на обувките може да се види като обуете деца с неподходящи обувки - като са им големи не могат да тичат с тях, спъват се, влачат си краката и това е само при 1/2 номер по-голяма обувка. Като са им малки изобщо не искат да стоят в тях и 1 секунда.
Ние възрастните в някои моменти се взимаме много на сериозно и си мислим, че знаем всичко, затова е добре понякога да вземем опит от децата
Кефиш ме, Албенкеее - искрено ти се радвам - верно.
С тази упоритост се чудя как не се замисляш за... Аконкагуа догодина примерно?
пп - а девойките след дълъг преход по Пирин с насинени нокти на крачетата какво ще ги правим?
Последната промяна е направена от Ристо Туристо на Чет Дек 08, 2011 12:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Чет Дек 08, 2011 2:01 am
albena :-)
Са ще пиша, то ще е вече за триене, щото стана говорилня
още го помня това с ноктите - моя си е вината, бързахме надолу в мрака, връзката ми се беше развързала, ама такова бързане бяхте.....с гети и снегоходки отнема няколко минути да се оправи човек, а Вие бързахте ли бързахте....... накрая като не издържах вече спряхме с Цветелина и си вързах връзката, ама беше станала белята
много се притеснявах тогава, че ще Ви забавя
а за размера - казвам го, защото някои хора около мен си накупиха по-големи обувки за планина това лято, защото в магазина им казали че планинарска обувка се взима по-голяма.....и съжаляват до един
аз направих грешката да поведа малкия с планинарските обувки на сестра му които са му с 1 номер по-големи и на няколко пъти се изтрепа, а определено е човек дето знае къде му е тялото и си го бива в спорта
това е форум - изразявам мнение, не очаквам всички да мислим еднакво
за Аконкагуа - ма това много далече
сега сънувам и бленувам зимна Рила и аз със ски ......
Чет Дек 08, 2011 12:04 pm
albena :-)
нова тема ....
обаче заглавието и е един път
сега всички ще си мислят за дължина на маршрути и ски
Са ще пиша, то ще е вече за триене, щото стана говорилня
още го помня това с ноктите - моя си е вината, бързахме надолу в мрака, връзката ми се беше развързала, ама такова бързане бяхте.....с гети и снегоходки отнема няколко минути да се оправи човек, а Вие бързахте ли бързахте....... накрая като не издържах вече спряхме с Цветелина и си вързах връзката, ама беше станала белята
много се притеснявах тогава, че ще Ви забавя
а за размера - казвам го, защото някои хора около мен си накупиха по-големи обувки за планина това лято, защото в магазина им казали че планинарска обувка се взима по-голяма.....и съжаляват до един
аз направих грешката да поведа малкия с планинарските обувки на сестра му които са му с 1 номер по-големи и на няколко пъти се изтрепа, а определено е човек дето знае къде му е тялото и си го бива в спорта
това е форум - изразявам мнение, не очаквам всички да мислим еднакво
за Аконкагуа - ма това много далече
сега сънувам и бленувам зимна Рила и аз със ски ......
тази тема не е моя, моето мнение беше част от друга тема
Както знаеш, можеш по всяко време да промениш заглавието на темата.
И да поискаш да се премести, където и е мястото според твоето мнение и замисъл.
Независимо от:
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети