ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Окаденски циркус, Котешки рид

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Окаденски циркус, Котешки рид
Автор Съобщение
igurbev

Местожителство: София

Мнение Окаденски циркус, Котешки рид Отговорете с цитат
Накратко: В петък вечерта някъде към 10 реното избръмча пред х. Яворов. С помоща на ППС скоро след това успях да се настаня. Странно, но термометъра на колата горе показваше -1, докато на Предел-а -6.
На следващата сутрин се извъртях през Окаденския циркус нагоре към главното било. Този вариант е по-дълъг от стандартния, но е приятен. Пътеката се вижда на места, но през повечето време не личи. Все пак е просечена през клековите участъци. Успях да издрапам по стръмното към Окаденския рид малко преди Суходолски превел. Снегът не беше много.
Тръгнах по ръба към заслона. Видимостта беше страхотна. Следващите 3 часа прекарах основно в снимане. Залезът ме пресрещна насред Баюви дупки.
На следващия ден времето отново беше чудесно. Котешкият рид ме глождеше, така че реших да подходя предпазливо натам и да видя какво ще излезе.
След като прехвърлих първата падинка се озовах пред един снежен участък. Там оставих раницата и надянах котките. Общо взето тeзи 20 - 30 метра бяха единственото място, където влязоха в употреба. Към края на рида (по-точно на по-високата му част) ми падна батерията на фотото (резервната беше останала в раницата), което от друга страна доста забърза придвижването Smile. Но снимките от последната кота пропаднаха Confused

Снимките
Сря Ное 23, 2011 1:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
albena :-)

Мнение Отговорете с цитат
красиво Smile
хубаво ходене /и снимки/
Сря Ное 23, 2011 1:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Мерси, Smile. Случват се и такива неща. Незнам как е при вас, но тези два дни и при това време горе, изобщо не се знаех на кой свят съм ...
Сря Ное 23, 2011 2:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
albena :-)

igurbev написа:
Мерси, Smile. Случват се и такива неща. Незнам как е при вас, но тези два дни и при това време горе, изобщо не се знаех на кой свят съм ...

аз бях в света на математиката Laughing

времето беше един път за ноември, малко ми е тъжно, че нямах възможност, но нищо - твоите снимки ме пратиха там
Smile
Сря Ное 23, 2011 2:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Весела Ягодова

Иване, задобрял си Wink
Сега ти остава само Средоноса май (ако не си го минавал вече, разбира се).
Сря Ное 23, 2011 3:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dido

Браво браво Very Happy

От мостчето при Бела река, нагоре през Окаденския циркус, още в началото - снима ли ония грамадни бели мури - Свещниците им викат ???

Сря Ное 23, 2011 5:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
igurbev

Ми, замервах ги известно време, но накрая реших, че контраста на тъмното и светлото е прекалено голям и се отказах.

Весела, а колко много ми остава, Laughing, започвам да се облизвам само като се замисля за това Smile
Сря Ное 23, 2011 7:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
elena

Местожителство: Г.ДЕЛЧЕВ

Страхотно ходене с чудесни снимки.Смело е да покоряваш ръбовете в Пирин в сняг и лед, а може би за тебе е игра......... Внимание!

Чет Ное 24, 2011 5:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес MSN Messenger
Pirin Botev

Местожителство: Razlog

Много е красиво, наистина

Чет Ное 24, 2011 7:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Plamen К

Местожителство: Казанлък

Поздравления за Котешкия рид! Снимките са ти повече от хубави, нали си знаеш!
Пон Ное 28, 2011 10:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Здрасти Пламене, Smile оттървах се аз онзи път, но разбрах на теб се е паднало да береш грижата на групата Very Happy
Вто Ное 29, 2011 1:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Plamen К

Местожителство: Казанлък

Групата е ентусиазирана, натренирана и мотивирана, така че бе удоволствие да направим прехода заедно.
Вто Ное 29, 2011 10:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.