Автор |
Съобщение |
Girl
|
х.Вихрен - х.Синаница |
|
Днеска с курса ми и с учителя ни по практика решихме в петък да си направиме една разходка от х.Вихрен до х.Синаница. Надявам се да е хубаво времето че да направя няколко снимчици и да ви покажа...
_________________ Няма човешко сърце, което да не замре пред величавото мраморно чело на Вихрен, няма душа която да не се възхити от разнообразието и багрите на пиринските гори, няма памет, която да забрави многогласните песни... |
|
|
Сря Юни 18, 2008 4:28 pm |
|
|
trango
|
|
|
Ми дано да е хубаво времето, че ще чакаме снимки
_________________ www.varhove.com |
|
|
Чет Юни 19, 2008 12:21 pm |
|
|
Girl
|
re: |
|
и аз на това се надявам.. радвам се също на това че ще покартериме някоя и друга скала
_________________ Няма човешко сърце, което да не замре пред величавото мраморно чело на Вихрен, няма душа която да не се възхити от разнообразието и багрите на пиринските гори, няма памет, която да забрави многогласните песни... |
|
|
Чет Юни 19, 2008 12:28 pm |
|
|
Girl
|
Re: х.Вихрен - х.Синаница |
|
|
|
Днеска с курса ми и с учителя ни по практика решихме в петък да си направиме една разходка от х.Вихрен до х.Синаница. Надявам се да е хубаво времето че да направя няколко снимчици и да ви покажа... |
Та дойде дългоучаквания момент.. и кам 13 часа тръгнахме от Банско. Към 13 и 30 часа бяхме вече на х.Вихрен..зехме си нещата и тръгнахме за х.Синаница. Пътя до долно Mуратово езеро беше превъзходен, ходиш си ине се спъваш във разни камъни. Но след това дойде "мъчението" ... най-вече с изкачването на Бъндеришка порта, чудихме се кога ще и дойде края. Но с мъки и пот я изкъчихме даже за да е по-интересно си направихме усигоровка и минахме през снега..доста беше забавно, защото полувината се подхлъзваха и падаха..посмяхме се иначе.. Та най-накрая изкачихме и Бъндеришка порна и поседнахме да отпочинем под Муратов връх. Учителя ни по практика ни разказа някоя и друга история и пак тръгнахме. Тъй нареченото Спално поле ни се видя доста лесно проходимо и решихме да забързаме с темпото че да не стигнеме по тъмно. Стигнахме и до Синанишка порта, тя не беше толкова "трудно достигаема" от колкото Бъндеришка порта. Седнахме и там да поутмориме да си направиме някоя и друга снимка и пак тръгнахме. И от там до х.Синаница "мъките" изчезнаха. Когато стигнахме някои от нас.. по-точно момичетата бяхме доста разочаровани от вида на хижата, беше доста..как да го кажа...айде гадна, нямаше даже и хижар, пък за ток на не говориме, добре че имаше свеши.На хижата преди нас бяха пристигнали 3 момчета и едно момиче.. бяха се запътили за Тевно езеро и бяха решили да пренощуват на хижата. Вечерта си запалихме огън, беше доста забавно, за сметка на вида на хижата,вечерта беше страхотна около огъня.Поседяхме малко и си легнахме.Сутритна към 9ч. станахме направихме си по едно кафе на огъня, хапнахме, попекохме се на брега на Синанишко езеро и към 11 часа си тръгнахме.Като стигнахме на Бъндеришка порта спряхме, поседнахме малко и решихме да изкачим Муратов връх. Изкачихме го, нагледахме се на хубавата гледка и слезнахме. Хапнахме и пак продължихме. И сега да ви покажа някои от снимките .
Тука понаправихме някоя и друга челна стоика..хихи
За съжаление аз не успях така че ми помогнаха малко..
Покатерихме се малко по зимната маркировка на върха на Бъндеришка порта...
Муратов връх покрит в мъгла
Синанишкото езеро
Снимките незнам дали ще ви харесат ама мен си ме кефят..
|
|
Нед Юни 22, 2008 12:03 am |
|
|
b_borisov
|
|
|
Яки са снимките и като гледам добре сте си походили и най-важното сте се повеселили
_________________ Ако искаш да разбереш, какъв е човекът до теб, заведи го в планината и там ще откриеш дали той е твой истински приятел... Висотски |
|
|
Нед Юни 22, 2008 9:17 pm |
|
|
Niksi
|
|
|
Не видяхте ли на връщане от Синаница в посока Муратов един-два обекта..с червена, и с бяла блузка да слизат от вр.Георгийца..??
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу. |
|
|
Нед Юни 22, 2008 9:41 pm |
|
|
spi
|
|
|
|
Имаш кадър, два на групата и от мен.
Никси, ти да не си далтонист. Къде видя таз бяла фланела?
|
|
|
Нед Юни 22, 2008 11:09 pm |
|
|
Girl
|
|
|
|
|
Не видяхте ли на връщане от Синаница в посока Муратов един-два обекта..с червена, и с бяла блузка да слизат от вр.Георгийца..??
|
ne moga da se setq ako dadesh snimka, sreshnahme mn hora za tova ne moga da se setq .. sorry che pisha na latinica ama neshto kirilicata neshte da se vkliuchi
|
|
Нед Юни 22, 2008 11:39 pm |
|
|
spi
|
|
|
Чет Юни 26, 2008 12:07 am |
|
|
Girl
|
|
|
хаха омг и аз последна варвя кога си не щракнал толкоз бързо
|
|
Чет Юни 26, 2008 12:50 am |
|
|
|