[quote="bina"]интересно как се покорява пирин по гуменки и рокля ....
бих добавил без щеки, обувки горетекс, термобельо и дищащи якета
тц тц тц просто нямам думи
това е скандално, нечувано, просто пръц
_________________ If I can stop one heart from breaking,
I shall not live in vain;
Последната промяна е направена от Pirin Botev на Пет Ное 11, 2011 10:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Ное 11, 2011 10:09 pm
Gamina
Пък да не говорим, че и с всичкия гор-текс на света не можем да покорим Пирин (или която и да е планина)
Пет Ное 11, 2011 11:03 pm
albena :-)
aniradulova, благодарско за снимките
Пет Ное 11, 2011 11:14 pm
aniradulova
Не знам за гуменките, но майка ми имаше "пионерки", които издеяниха незнаен брой години, също така клин, който според мен беше от нещо като шаяк, страхотен анорак и брезентова раница от онези с кожените каиши. Раницата и аз я ползвах известно време. Освен това доколкото виждам никъде по Кончето няма колци и въжета и доколкото знам наистина са го минавали "яздейки" го. Радвам се , че и на вас ви харесват снимките. За съжаление не можах да открия други. Поздрави
Еее, ти пък! Няма за какво да се извиняваш. Нищо лошо не си направила Пък то може да се преместят в онази тема мисля от админите. Снимките са много хубави иначе. Благодарности че ги сподели с нас
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети