risto_turisto написа:
... екстра е част от маршрута ...
Не ще и дума То тогава другата атракциите беше директното слизане от Канарата на север към подсичащата пътека в една непрогледна мъгла, ама тя остана в сянката на клека
Мандрата с прясното сирене, дето се отразявало зле на стомасите. И на мен ми направи впечатление, че онзи тогава основен маршрут днес хич го няма...
Нед Ное 13, 2011 7:45 pm
pux
risto_turisto написа:
igurbev написа:
....Аз да си кажа, преди време мислех да промоцирам и още един подобен маршрут в района на рибни, по точно слизането от Големия Мермер към Илийна река по долината на Синьото езеро. Там също има пътека с пирамидки, които се губят....
....По разказите на Асен Христофоров там некъде преди 50+ години е имало пътека, по която туристи дори с магарета са се качвали към х. св.Иван Рилски/Рибни езера/ от Рилския манастир. Дори останах с впечатление, че това е бил основния маршрут за там... Долу по Илиина река е имало манастирска мандра /някъде под в.Караманица/.
Та, живи и здрави, сигурно някой ден догодина ще се навра и там.
Ристо, ако визираш "В дебрите на Рила", там маршрута май минаваше през Мермерското, а не през Синьото езеро. Това по спомени, де ....
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети