А,забравих нещо важно,най-важното,де
Тествах Lowrance в тоалетната, понеже е най-навътре от прозореца.
Ми имаше си 4 сателита, а Гармин не намери нищо ))
A с какви карти се зарежда? Eдин човек ми каза, че трудно ще намеря карти за планина, особено безплатни, както при GARMIN NUVI. Аз малко трудно се оправям с тези джаджи, тъй като на английски знам само как се казвам. Имам още половин език, руския, но на него вече никой не ми отговаря.
Най-хубавото на тази машинка е, че работи с топографски карти. Някои казват, че е голяма врътка, но аз не мисля така. Просто си слагаш една програмка ( например OziExplorer , има и други ) . Гармин е много слаб за топографски карти. Уж последните модели имат добра топо подръжка, но нещо все още издишат.
С две думи, на Lowrance Endura можеш да слагаш всякакви карти, включително и гармински.
За менюто не се притеснявай, има го и на руски, и на български.
*Заглавието на темата за по-голяма яснота е редактирано от admin
А,забравих нещо важно,най-важното,де:)
Тествах Lowrance в тоалетната, понеже е най-навътре от прозореца.
Ми имаше си 4 сателита, а Гармин не намери нищо ))
A с какви карти се зарежда? Eдин човек ми каза, че трудно ще намеря карти за планина, особено безплатни, както при GARMIN NUVI. Аз малко трудно се оправям с тези джаджи, тъй като на английски знам само как се казвам. Имам още половин език, руския, но на него вече никой не ми отговаря.
Най-хубавото на тази машинка е, че работи с топографски карти. Някои казват, че е голяма врътка, но аз не мисля така. Просто си слагаш една програмка ( например OziExplorer , има и други ) . Гармин е много слаб за топографски карти. Уж последните модели имат добра топо подръжка, но нещо все още издишат.
С две думи, на Lowrance Endura можеш да слагаш всякакви карти, включително и гармински.
За менюто не се притеснявай, има го и на руски, и на български.
Много благодаря, имам мои хора във В. Търново и Варна, ще видя какви са цените им и по всяка вероятност ще си купя. Ако някой знае за недостатъци на същите, много моля да пишат тук или на лични съобщения.
Аз мернах цените в мрежата и този модел ме заинтригува не е скъп в сравнение с Гармин. Нека ако наистина има някой който може да сравни двете марки да каже +- че си е оферта.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети