ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
През Октомври като през Януари
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
През Октомври като през Януари
Автор Съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Мнение Отговорете с цитат
Това е зимната маркировка от х.Левски за Жълтец. Стръмничка е, със слаба маркировка, но тя е по това било, така че билото не бива да се напуска и ще те изведе малко преди Жълтец на зимната от Равнец за Жълтец. Събират се на 5-10 минути преди вр. Жълтец. Ако има лавинна опасност, тя е задължителна и е по-пряка.
Трябва да ти кажа, че от Карлово през Равнец към Ботев пътеката е прекрасна, има страхотни изгледи, по-пряка е от тая през Левски, но не е за зимата поради тоя клек. Аз може би утре ще изнеса моите снимки от минаването ми от там през Юни. Те са в снимка Бг, тази вечер ги качих, ако искаш може да ги разгледаш.

Балкана символ на цял полуостров
Пон Окт 24, 2011 10:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stefak

Местожителство: Видин

Това е кола с указателните табели,нищо чудно тази която сочи нагоре да е за коловата маркоровка:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/c2mYXQ4BpU4fvJwsZzrQZg?feat=directlink
ето това е снимано точно от Петолъчката:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/GaNi5cAvZiEKyHcKVu1YOw?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/p0JNxkf2NXhickHrzQH1_Q?feat=directlink
Пон Окт 24, 2011 10:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Ако изпълниш това, уверявам те, че ще се срещнем около вр.Ботев. Любим район ми е и доста често обикалям там. Обаждай се във форума преди тръгване. Тази седмица не мога, преди 10 дена бях там. Пожелавам ти успех. Аз пък виждам, че не чакаш лятото, започваш от сега.

Вто Окт 25, 2011 12:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Не мисля, че ще ти трябват Rolling Eyes
http://vremeto.bg/city.php?city=45048
Вто Окт 25, 2011 5:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
_dmp_

В събота бях в района на заслона. Засякох се с двама приятели от Габрово, които слизаха от него. Те казаха, че поради сушата в заслона няма ток и вода, а и "хижарят" се канел да слиза за зимата. Така че, ако разчиташ на храна или уют..., обади се за по сигурно. И снегоходки определено няма да ти трябват.
Вто Окт 25, 2011 5:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Ето го телефона на заслона; 02/4912321; 0878197451 ; на втория кой ще ти отговори не зная. Обади се много отрано, иначе предполагам, че заслона ще е заключен. Още миналата седмица ми каза, че ще слиза надолу, ако отида да се обадя по-навреме.

Последната промяна е направена от meco puh на Пет Окт 28, 2011 8:00 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Вто Окт 25, 2011 6:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Колега ако трьгнеш от Карлово за Равнец петольчката се намира след като подминеш бункера около на километьр посока врьх Сьрь Кая Жьлтец.Натова място има пилон с няколко табели който указват посоките за Левски, Жьлтец по точно зимната за Ботев, Рай , Карлово и лятната за Ботев.Сьщо така да допьлня има 2пьтеки маркирани с жалони еднатта си е най-старата която подсича в.Кочмара и продьлжава по билото кьм Равнец Сините камани по точно Дюз чал и тогава слиза на долу като на изток се вижда Хайдута.Другата след Кочмара слиза по отдоло и вьрти само през ардьча минава през трите извора на Стара река след това през бункера Каменна колиба и петольчката тази пьтека зимно време на никой не я препорьчвам гарантерам преспи и то големи .Да знаете в периметьр около пилона в радиос 10 метра има покритие на МТел.За Gamina за Равнец ползваите пьтеката която е от Руската вила таз през Боровият триьгьлник много заобикаля пьк ако ви е на сьрце другият пьт се обадете хем ще се запознаем мога да ви покажа много неща както го направих за Мечо пух и Медиатор.
Сря Окт 26, 2011 8:37 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

тихомир томанов написа:
За Gamina за Равнец ползваите пьтеката която е от Руската вила таз през Боровият триьгьлник много заобикаля пьк ако ви е на сьрце другият пьт се обадете хем ще се запознаем мога да ви покажа много неща както го направих за Мечо пух и Медиатор.

С удоволствие, стига пак да попадна из онзи район Smile
Сря Окт 26, 2011 2:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
ПАВЕЛ

Здравейте !

Това е първият ми пост и направо по темата - някой има ли прясно инфо за ситуацията на заслон Ботев( дали работи) ? Нямах успех с посочените от meco puh телефони - стационарния даваше свободно, а на мобилния вдига човек, който няма нищо общо със заслона....
Пет Окт 28, 2011 7:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
joropc

ПАВЕЛ написа:
Здравейте !

Това е първият ми пост и направо по темата - някой има ли прясно инфо за ситуацията на заслон Ботев( дали работи) ? Нямах успех с посочените от meco puh телефони - стационарния даваше свободно, а на мобилния вдига човек, който няма нищо общо със заслона....

0878197451 Wink
Пет Окт 28, 2011 7:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ПАВЕЛ

joropc написа:
ПАВЕЛ написа:
Здравейте !

0878197451 Wink

Благодаря ! Информацията от този човек е , че заслона си работи и така ще бъде и занапред ! Единствено този понеделник има вероятност хижаря да отсъства по работа, но не е сигурно Wink
Пет Окт 28, 2011 8:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
meco puh

ZCEZBPM написа:
. Всъщност току що се прибирам от там. Стационарния може да е давал свободно но е трябвало да повторите и да потретите. Вчера след обяд телефона се скъса да звъни, но хората бяха отишли до върха да вземат нещо и нямаше кой да го вдигне.

Значи изпълни си заканата. Каза, че ще отидеш, и отиде. Как беше времето, как те посрещна плнината, хижара? Чакаме снимки ако си направил. Как е на Левски? Докъде колко сняг има?

Нед Окт 30, 2011 5:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.