Здравейте!
Можете ли да ми дадете идея за хубаво място за палатка из Рила, Витоша или Пирин?
Не съм имал възможност досега да се насладя на това удоволствие и не знам къде има подходящи местност, та ако знае някой, ще му бъда много благодарен...
Предпочитам да не е в охраняем къмпинг, но все пак наблизо да има поне вода ...и разбира се красива природа!
Благодаря ви; все ще знаете някое райско кътче
Сря Май 28, 2008 1:15 pm
dido
В границите на националните паркове е забранено да се палаткува извън обозначените за това места. Чувалуването също е забранено. За Пирин ако не се лъжа единственото официално място е на палатковия лагер пред кръчмата до хижа Бъндерица. Не че харесвам това дередже, но това е.
Иначе места - неофициални/нелегални - колкото искаш. Все пак ако поемаш риска да спиш на палатка, прави го предпазливо. Не разпъвай преди здрач и прибирай палатката преди 8 сутринта да речем
Сря Май 28, 2008 1:47 pm
retter
Ами за Витоша тогава? Все пак "места - колкото щеш" не ми помага особено, защото наистина нямам представа и не мога да тръгна просто така "на някъде", нали...
Мерси!
Сря Май 28, 2008 10:56 pm
dido
За Витоша се сещам само за едно - над Железница посока хижа Купена покрай реката има яки ливади. Ама не я познавам планината особено. За Пирин ако питаш мога да ти кажа, особено ако имаш наум конкретен район или маршрут.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети