След като, почти по принуда, минах похода Ком Емине сам, казвам, че не е нормално. Да не се разбере, че похода съм го минал по принуда. Минах го по голямо собствено желание, но бях принуден да го мина сам. Много са опасностите, на които се излага сам човек, много са лишенията. В моя пътепис се спрях на повечето от тях, само за болести и контузии не съм ви казал нищо, тъй като нямах такива. А те са най лошото, което може да се случи на сам човек. Ако имате желание, може да ги споделите.
Ето го и моя разказ, написан в друг форум, тъй като се опитах в този, но нещо не сполучих.
Регистриран на: 18 Юни 2010 Мнения: 93 Местожителство: планета Земя
Евала Мечо! Хубава историйка си ни разказал, преживяно и премисляни събития. Може да си на 67 ама като имаш млад дух, цифрите нямат тежест.
От твоята история ще запомня за болката под лявото рамо и контактите с хората. По тези 2те много си приличаме с теб.
И последно... друг път като скитосваш покрай в. Вeжен(edit), на КЕ пътеката като му идваш от запад на изток, преди последното качване в ляво от пътеката има долчинка с изворче. Студена водица за морна душица
Последната промяна е направена от cholla на Вто Сеп 27, 2011 3:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Сеп 27, 2011 4:52 am
Gamina
cholla написа:
И последно... друг път като скитосваш покрай в. Вихрен, на КЕ пътеката като му идваш от запад на изток, преди последното качване в ляво от пътеката има долчинка с изворче. Студена водица за морна душица
Вежен
Сядам да чета
Вто Сеп 27, 2011 11:22 am
Дженгала
Поздравления! Прочетох пътеписа с най-голямо удоволствие. Наистина Галин е пич и ние миналата година от Ком-Емине вместо на х.Грамадлива нощувахме на едноименната ски-база.
Поздрави,
Жоро
Вто Сеп 27, 2011 1:07 pm
Весела Ягодова
Шапка ти свалям. И за похода, и за разказа. За всичко. Накара ме да се замисля за доста неща...Обаче как редуваш сериозното със
смешното ! Имаш невероятно чуство за хумор, на места съм се смяла с глас. Колко много премеждия си имал ! Луда глава
ve_san, ти каза самата истина. Много пъти са ми я казвали, никога не съм се обидил и сега не се обидих, защото съм такъв.
Ами луда глава съм, само не зная, има ли начин да се оправя. Ако питам за време знам, че вече нямам време, купона изтича.
Благодаря ви на всички, които ме поздравявате, а най вече на критиците, те ще ме вкарат във верния път.
А има и места, на които човек почти се просълзява...
"Дори да беше се случило нещо с мен, имах трима стабилни хора зад гърба си, щяха да ми помогнат. Колко малко му трябва на човек, за да усети топлинката в душата на отсрещния. Помислих си, че се познаваме от дълги години, а се познавахме едва от няколко минути. Чудно нещо е добрината".
Колко много липсват такива хора днес...
Вто Сеп 27, 2011 3:08 pm
atanas m
и Мечо за това което си направил, преживял и написал!
_________________ Опознай Родината за да я обикнеш!
Страхотни преживявания си имал Мечо Пух.Радвам се за теб че още ведньж си сбьднал твоята мечта.Надявах се по празниците да си на заслона.За трите дена ошетах цялият Балкан хапнах си от 2те черишки.
Страхотни преживявания си имал Мечо Пух.Радвам се за теб че още ведньж си сбьднал твоята мечта.Надявах се по празниците да си на заслона.За трите дена ошетах цялият Балкан хапнах си от 2те черишки.
Скоро ще мина към вас. Първо ще потърся един спътник. Непременно ще е от Карлово нагоре, към Ботев. Ще ти се обадя преди да тръгна.
Кажете нещо за хотела на Табите, над хижа Тъжа. Ще заработи ли? Минах покрай х.Мандрата, но не се отбих, тя работи ли и колко места има? Който знае нещо за двете, може да отговори.
Томанов, телефона ми към М tel работи. Пуснах и другия към Viva, M tel ския знаеш, но за теб ще е по-добре да ми пишеш на ЛС. Благодаря ти, предварително.
Последната промяна е направена от meco puh на Сря Сеп 28, 2011 8:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Сря Сеп 28, 2011 1:06 pm
Kent
Цитат:
Минах покрай х.Мандрата, но не се отбих, тя работи ли и колко места има? Който знае нещо за двете, може да отговори.
Мандрата си работи, чисто е, хижаря приветливо младо момче от Априлци, 12 лв. на легло, стаите с две или три легла с баня и тоалетна в тях, столова с опция за конс. на собств. храна има бира. Хижаря често слиза в Априлци, тъй че е харно да звъннеш преди да ходиш да да се качи , ако няма други туристи. През август като слязохме от Голям Кадемлия, спахме точно там. Актуалния тел. май е тук.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Следваща
Страница 1 от 8
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети