Четири красиви дни из Пирин
От много време се надявах да ми останат 4-5 свободни дни, за да се поразходя из Пирин. И когато най-сетне ми се отдаде тази възможност веднага скочих в колата и тръгнах. Бях решил да правя еднодневни преходи с лека раница, като ползвам за изходни пунктове хижа Вихрен и хижа Гоце Делчев, докъдето се предвижвах рано сутрин с кола от Банско. На втория ден обаче, преходът от хижа Вихрен до Тевно езеро не се получи, както очаквах и останах да нощувам на заслона, за което не съжалявам. В добавка него ден се качих на Джангал, а на следващата сутрин на Каменица. Постарал съм се да напиша обяснения под снимките, но е твърде възможно да съм допуснал неточности с названията на върховете, езерата и др, за което моля да бъда извинен и поправен, ако е необходимо.
Видях и как някои хора нямат нужда от осигуряващото въже по Кончето, даже си подтичваха по ръба...
Маршрутите ми бяха, както следва:
1 ден: х.Вихрен, вр. Вихрен, Кутело 1 и 2, Бански Суходол, Кончето и обратно, но през Казана;
Готино си си изкарал.Хайде да направим някой преход заедно?
Пет Сеп 16, 2011 5:07 pm
Lawina
Аууууууууу
Не мога да ти отворя снимките,но само като прочетох маршрута и най-искрено ти завидях!Браво,човече!Видял си най-прекрасното,липсват ти само любимите Кременски езера!но нека да има и за другия път!Успехи!И здраве!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети