Здравейте, имам едно запитване. Интересува ме има ли някакво място около хижа Козя стена, където релефа да позволява нощуване на палатка. Казаха ми че недалеч по пътеката за Розино можело и да се намери такова място, а доколкото помня релефа около и над самата хижа май не бяха най-подходящите за целта места. Лошото е че приятелите вече са резервирали места в Козя стена, а можеше да се иде на Ехо, но свършила работа вече Който има някаква идея или забележка за нощуването на палатка в района, моля нека сподели
Бяхме на х.Козя стена на 20.08.2011г. и сме изключително доволни от посрещането и условията в хижата.
Хижата има капацитет от 100 места за спане -12лв е леглото
В хижата всичко е на ниво -има газов бойлер в банята, мивките до столовата са фото реле и водата се пуска автоматично.
Относно палатките в района на х.Козя стена-терена над и около хижата е доста наклонен Не е подходящо, има и клек.
На х.Ехо условията за палатки са отлични -както над самата хижа така и около параклиса
Вто Авг 30, 2011 9:32 pm
Gamina
След 100х24 двама от нашите спаха на палатка до Козя стена. Не разбрах точно къде, Олга (хижарката) им посочи мястото. Някъде над хижата беше.
Питайте нея, ще ви упъти къде е подходящо за палатки най-близо до хижата. Има вариант, споко
п.с. и поздрави на Олга от "Трупа Вежен", сигурно ще се сети кои сме
Вто Авг 30, 2011 11:15 pm
shantararam
Gamina написа:
След 100х24 двама от нашите спаха на палатка до Козя стена. Не разбрах точно къде, Олга (хижарката) им посочи мястото. Някъде над хижата беше.
Питайте нея, ще ви упъти къде е подходящо за палатки най-близо до хижата. Има вариант, споко
п.с. и поздрави на Олга от "Трупа Вежен", сигурно ще се сети кои сме
Охо,значи Олга се е възстановила и пак си е на хижата?
Бях там през юни и ми обясниха,че тя не е добре,слязла е и даже си търсели хижар!
Дано всичко е наред!
Пет Сеп 02, 2011 3:34 pm
zezo
Мястото за палаткуване е на десет метра над хижата, зад елхите
Пет Сеп 02, 2011 4:44 pm
Gamina
Lawina написа:
Охо,значи Олга се е възстановила и пак си е на хижата?
Бях там през юни и ми обясниха,че тя не е добре,слязла е и даже си търсели хижар!
Дано всичко е наред!
Аз, благодаря на хижарката на х.Козя стена. Има толкова хижари, силни, добри на всички им благодаря, но най-вече на хижарката на Козя стена. Изглежда , че разбра моята умора, идвах от Булуваня, без да ме пита , взе ми раницата и я изнесе на втория етаж. Кавалерството го има, но това какво е? Даа, това е човещина. Скъпа ми дъще, не ти знаех името, сега вече знам. Олге, бъди такава, някой ден ще си получиш възмездието. Аз ти благодаря, може пък и да се видим и да ти кажа в очите, че си ГОЛЯМ човек.
Мечо пух, по пътя Ком емине.
Олга е страхотна! Нямах време да предам поздравите, съжалявам, но горкичката се грижеше за над 50 човека едновременно. Представете си само тия почивни дни колко народ, кой с раници, кой с торбички от Лидъл, и горкичката приготвяше стаи, приготвяше вечери, закуски, продаваше бира. Но евала, посрещна ни с усмивки, изпрати ни с камбаната, нямаше никакви проблеми с нощуването на палатката. Много късмет й желая, както й каза един наш приятел, тя е Буда, многоръка и добра!
Може ли да споделиш къде точно беше мястото за палатка? Хижата е пълна за този уикенд и друг вариант не ни остава, освен палатка. А по телефона хижаря каза, че "по принцип" нямало къде да се опъне.
Пет Авг 03, 2018 1:04 pm
EXIIIT
Генов поста над теб към когото ти е въпроса е отпреди 7 години олга отдавна не е на хижата....но пък мястото за палатки си е там
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети