По маршрута, но в обратна посока.
Вчера го проходих, но в обратна посока: Паниците, хижа Рай, връх Ботев, Малкия юмрук, заслон Маринка, заслон Михайлов /под Параджика/, бивш заслон Бункера, Паниците.
Струва ми се, че е по-лесно качването по Тарзановата пътека, отколко по Параджика, затова избрах "обратната посока". Пък и след Ботев е само слизане и се върви бързо.
Вчера го проходих, но в обратна посока: Паниците, хижа Рай, връх Ботев, Малкия юмрук, заслон Маринка, заслон Михайлов /под Параджика/, бивш заслон Бункера, Паниците.
Струва ми се, че е по-лесно качването по Тарзановата пътека, отколко по Параджика, затова избрах "обратната посока". Пък и след Ботев е само слизане и се върви бързо.
Здравей Пламене Страхотен преход си направил 12 часа почти от тъмно до тъмно Видях снимките ти. Невероятни са! Сега и мен ме сърбят краката да го мина същия маршрут, но дано успея преди да е захладняло по-сериозно. Аз по принцип само лятото ходя, зимата досега не съм бил из планините.... Ще публикувам снимки, ако го направя....Всичко най-хубаво! Поздрави!
Пет Сеп 02, 2011 10:58 am
Plamen К
А това в дясно от теб са моите и на щерката щеките.
Цитат:
А това в дясно от теб са моите и на щерката щеките. Wink
На фотографа, де..... Very Happy
Благодаря, че ме щракна на върха, и още веднъж те поздравявам, че отрано приобщаваш детето си към красотите на планината.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети