Липсва упътване
Pelitko, в предишния си постинг анонсираш "как се стига и дали е опасно" към Йозола. А под снимките нищо не пише по въпроса. Интересуват ме забраните в района.
Вто Авг 30, 2011 1:20 pm
pelitko
На снимките се вижда, че се стига от юг по рида Погледец. Под опасност имам предвид, че се върви по ръба на пропаст. Когато аз ходих имаше още сняг. Над пропастта имаше снежни козирки и се наложи, на някои места, да вляза в клека. Видях и доста змии. Може би три-четири. Повече съм виждал само в хвойната под вр. Ком. Относно забраните в района - там е дива пустиня. Няма табели или огради. Може и да има забрани, но откъде-докъде не е ясно.
Вто Авг 30, 2011 1:39 pm
Сотиров
Сега е ясно!
Благодаря! Имал си пред вид природни опасности, а не човешките. Защото от други разкази разбрах, че се заобикалят разни постове, пък ако те върнат от средата на пътя, пропада целият план. Изобщо в тоя разграден двор без строг регламент, който да се спазва, всичко хем е забранено, хем е разрешено. Така е и на Беласица, и във воводайните зони на Витоша, и в националните паркове - с мотоциклетите, добитъка и палатките...
Вто Авг 30, 2011 2:08 pm
pelitko
Езеро Йозола се води за "най-тайнственото" езеро. Ако всичко е ясно се губи тайнствеността.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети