Магазин в на ул. "Кръстьо Сарафов" 26
Магазинът се намира в София, кв. "Лозенец", ул. "Кръстьо Сарафов" 26. Това е на ъгъла с ул. "Света гора", като входът е откъм ул. "Света гора".
Миналата седмица минах от там и останах учуден от ниските цени на стоките в него. Ориентировъчно и по памет:
Полари - около 50 лв.
Летен панталон Аrc'teryx - 45 лв.???
Якета с мембрана около 145 лв.
Въпросът ми е, не дали стоките са ментета (при тези цени е ясно), а какво е тяхното качество на практика. След като на три панталона не ментета (два на ZAJO и един на Trangoworld), струващи 2-3 пъти повече от "Аrc'teryx"-а в този магазин им изпусна шева на задника още на първо обличане, вече не знам какво да си мисля. Уточнение: не съм се спускал по гъз по някой циркус. Просто клекнах и прааас...
Та така, споделете опит със стоки от този "магазин", ако имате такъв...
Пон Авг 22, 2011 11:53 am
lubitel
То не е магазин, а човекът си продава в апартамента, нали?
Планинар е и всяка събота и неделя обикаля баирите.
От него си купих яке и раница, от които съм много доволен и втора раница за подарък (много се хареса и на приятеля ми с когото ходим по планините), както и "котки", които обаче още не съм пробвал, но нося в раницата втора година.
Междудругото същата раница се продаваше и в магазин Екстрийм спорт, но по-скъпо.
Пон Авг 22, 2011 12:14 pm
pif
Да, прав си не е магазин, а апартамент. Върху раниците нямам поглед, но ми направиха впечатление цените на якета и панталони с марките The North Face и Arc'teryx. Цените им са 3-4 пъти по-ниски от тези в магазините.
Пон Авг 22, 2011 1:44 pm
Gamina
Познавам хора, доволни от панталоните Arc'teryx, купени от там. Познавам и една мацка, чиято раница се разпра (презрамките) на второто носене. Требе си късмет
Пон Авг 22, 2011 2:18 pm
баир–будала
Харесва ми този магазин ,защото може да се купи добра екипировка на разумна цена.
_________________ to be continued...
Последната промяна е направена от баир–будала на Пон Дек 12, 2011 9:10 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Вто Ное 22, 2011 11:06 am
irina
Цитат:
Познавам и една мацка, чиято раница се разпра (презрамките) на второто носене.
Ами вече можеш да се похвалиш, че познаваш две мацки с разпрани презрамки на раници!
Ами като цяло аз съм доволна от това магазинче. много неща съм си купувала от там. Хората винаги казват къде е произведено, качеството и мнения на хора които са ползвали съответните неща. Раницата....тя беше но доста ниска съмнителна цена, произведена във Виетнам, разпра се верно, но си я заших при един обущар и още си ходя с нея!
Вто Ное 22, 2011 11:54 am
planinar
Ако държите на качеството, това не е Вашият магазин.
Ако обаче цените са водещото при избора, то категорично съотношението цена/ качество е може би от най-добрите. По друг начин казано, за тези ценови нива, качеството е много добро.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети