Автор |
Съобщение |
lubakich
|
|
хайде кажете някои имал ли е проблем с достъпа до големия ре |
|
хайде някой да сподели некви впечатления имал ли е проблеми с изкачването на връх голям резен защото днес един умник ми философстваше,значи реших си направя ено преходче от железница презз големия купен ,големия резен,черни връх и да сляза през владая обаче.. на подстъпите към резена едно младо момче на вид глупавичко което псоледвалия разговор го доказа ми вика кво правя и не съм ли бил чел табелите и аз викам кви са тия глупости какво това да не е нещо секретно и господин да го наречем П
секи да си тулкюва тази буквичка, каза че може и да е секретно което ме накара да изпадна в истеричен смях и да го питам ама се пак не може ли малък пробив в секретността при което той повтори че било забранено и ме пита ти кво правиш в планината и аз отговарям че съм дошъл на пазар на тъп въпрос тъп отговор и после вика ама що не ходиш на черни връх и аз викам ама там съм ходил тука не съм ходил и той вика да ама е забранено при което очевидно се изнервя от хилядите ми въпроси и викам кво няяя стане и тоя Тзт ,принципно рядко нешо може ме накара се издразня и да ми се допсува в планината но тоя п`е`рас комплексиран сигурно от факта 4е рядко вижда хора там и които види трябва се направи на интересен и да се заяжда направо ми дигна кръвното ако имах физ. възможност сигурно и щех да го сбухам та както и да е въпрос ми е някой знае ли какво има на този резен че е толкова секретен с извънземните ли общуваме с какво ли и някой друг имал ли е проблем с достъпа ?
извинявам се за агресивния тон но оше съм афектиран от случката
|
|
|
Нед Авг 21, 2011 8:56 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
Всички знаем и всички не казваме какво има на връх Голям Резен
Проблеми с достъпа нямат някои служители на МО и МВР.
Има доста инфо в нета за това място ... потърси малко
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Нед Авг 21, 2011 9:50 pm |
|
|
Сотиров
|
Охраняван обект |
|
На Големия Резен има някакъв военен обект. Пътеките го заобикалят. Няма никакъв смисъл да се воюва с войничето, което е на караул. То просто носи служба. Далеч повече ме вбесяват двата недостъпни "шипа" на Копитото: единият е затворен от телевизионната кула, а вторият - от хотела. Само българската тъпота и алчност могат да си позволят такава гавра с планината и туристите! По цял свят - включително и на Снежанка - телевизионните кули са с ресторанти на върха, докато нашата е заградила целия район. Изглед към София - йок! Същата простотия е с хотела. Изглед към София - срещу десет лева за кафе! Така че военните с един-два затворени терена са направо приятели на туристите.
|
|
|
Нед Авг 21, 2011 10:39 pm |
|
|
lubakich
|
|
|
|
хм.. хаха значи според викимапия имало военен обект неква РЛС което ме навежда на мисълта къде ни е армията? та сме изтипосали радари ахахаха смешна история а иначе кво кажете какво е на прав път ли съм ? или за да ида на голям резен трябва да съм пръв милиционер на републиката ухо на Каубойко или довереник на Цецо Физкултурата хахахаха избива ме вече на подигравка честно... мею другото гледах снимки на хора които са се качвали там ?
|
|
|
Нед Авг 21, 2011 10:39 pm |
|
|
Svetlio70
|
|
|
Преди 2 седмици се размотавах натам и нямаше проблеми а една двойка момче и момиче направо се мотаеха с фотоапаратите между постройките и казаха че има само един човек и някакво куче пред едната от тях.
|
|
|
Нед Авг 21, 2011 10:55 pm |
|
|
lubakich
|
|
|
|
благодаря , от това което казахте стигам до заключението че типчето което срешнах днес е просто един тъпанар които яко се е вживял в ролята си на пазач и с това което прочетох мнението ми се потвърди явно въпроса е да не случиш на тъпанара и да ти вика че било забранено влизането, ей че абсурдна държава сме тоя днеска май верно му е криво че кисне там и се чуди с кой се заяжда...
|
|
|
Нед Авг 21, 2011 11:02 pm |
|
|
donzezo
|
|
Re: хайде кажете някои имал ли е проблем с достъпа до големи |
|
|
|
хайде някой да сподели некви впечатления имал ли е проблеми с изкачването на връх голям резен защото днес един умник ми философстваше,значи реших си направя ено преходче от железница презз големия купен ,големия резен,черни връх и да сляза през владая обаче.. на подстъпите към резена едно младо момче на вид глупавичко което псоледвалия разговор го доказа ми вика кво правя и не съм ли бил чел табелите и аз викам кви са тия глупости какво това да не е нещо секретно и господин да го наречем П
секи да си тулкюва тази буквичка, каза че може и да е секретно което ме накара да изпадна в истеричен смях и да го питам ама се пак не може ли малък пробив в секретността при което той повтори че било забранено и ме пита ти кво правиш в планината и аз отговарям че съм дошъл на пазар на тъп въпрос тъп отговор и после вика ама що не ходиш на черни връх и аз викам ама там съм ходил тука не съм ходил и той вика да ама е забранено при което очевидно се изнервя от хилядите ми въпроси и викам кво няяя стане и тоя Тзт ,принципно рядко нешо може ме накара се издразня и да ми се допсува в планината но тоя п`е`рас комплексиран сигурно от факта 4е рядко вижда хора там и които види трябва се направи на интересен и да се заяжда направо ми дигна кръвното ако имах физ. възможност сигурно и щех да го сбухам та както и да е въпрос ми е някой знае ли какво има на този резен че е толкова секретен с извънземните ли общуваме с какво ли и някой друг имал ли е проблем с достъпа ?
извинявам се за агресивния тон но оше съм афектиран от случката |
Не си прав пич, на тези хора там горе им е писнало от навлеци като теб,
щом е забранено значи нямаме работа там.
|
|
|
Нед Авг 21, 2011 11:18 pm |
|
|
lubakich
|
|
|
|
а мен ми е писнало от навлеци които са успели да си качат простотията и глупостта в планината ,природата не е нечия собственост че някои ше ми поставя ограничения къде какво кога и защо ше ходя
нека не изпадаме в спорове
|
|
|
Нед Авг 21, 2011 11:23 pm |
|
|
Svetlio70
|
|
|
donzezo няма лошо ама като имат претенции да хванат да си оправят оградата от която са останали някакви мизерни останки.Нали се сещаш че не си носиме нито плановете на имота им нито пък сме длъжни да знаеме кое какво и на кой е или трябва да хвърляме боб пък току виж сме познали ?! Те занемарили всичко и чакат туристите да се сетят,аре майната им.Аз лично такъв "разграден двор" на воентите сефте виждам,това говори що за стока са стопаните му,откраднаха и изадоха милиони а немогат да намерят мизерни пари за телена ограда!!
|
|
|
Пон Авг 22, 2011 1:29 am |
|
|
|