Досатъчно ми е като го видях Райко как си носи колелото по Кръстците Вече бях на Купена и изпуснах как го е качил там... нинджа! Наистина ми е интересно как го е качил по първото въже.
Регистриран на: 18 Юни 2010 Мнения: 93 Местожителство: планета Земя
Нов рекорд
Райко Стефанов успя да премине пътеката от Ком до Емине за 5 дена и 12 часа с колело! Това е най-доброто време до сега в историята на маршрута. Да му е честито!
Последната промяна е направена от cholla на Нед Юли 31, 2011 2:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Нед Юли 31, 2011 5:23 am
Tito
Честито, страхотно постижение!
Доста хора тръгнаха по Пътеката, но няма обратна връзка. Дано се сетят да пишат успяли ли са, докъде са стигнали, как е минало и т.н.
Нед Юли 31, 2011 9:59 am
Hobo Гост
Каквото и да кажем все ще е малко. Честито, Райко! Радвам се, че сбъдна мечтата си! Живот и здраве ти желая!
Нед Юли 31, 2011 4:32 pm
zafod
Това е Светът на Райко...ние просто живеем в него... Аз приключих на Витиня. Успех на всички безмоторни електрони по трасето! И нека Силата бъде с тях!
_________________ бийбълброкс
Нед Юли 31, 2011 5:06 pm
mikesli
Б Р А В О !!!
Браво РАЙКО!!!! Страхотно постижение, още повече заради лошото време в началото!!!
Пожелавам ти догодина да го направиш и в двете посоки!!!
Нед Юли 31, 2011 8:22 pm
mikesli
Мечо пух е на ВИТИНЯ
Днес се чух с Мечо, слизаше към Витиня в добра кондиция. Очаква се в събота да е на Добрила а другата събота да се срещнем на Агликина поляна
Вто Авг 02, 2011 7:07 pm
Hobo Гост
Днес синът на Мечо пух се е видял с него на Беклемето. Мечо пух изглеждал малко уморен, но твърдо решен да довърши похода до Емине.
Нед Авг 07, 2011 9:23 pm
boris_borisov
Нашата групичка вчера финишира на нос Емине с време 8 дни, 23 часа и 37 минути. Уникално преживяване за всеки един от нас! Доволни сме от себе си и от това, че несбъднатите ни мечти вече са с една по-малко
Сега съм на море със семейството си
Поздравления на първо място,за мен това е невероятно постижение...Иначе една мечта по-малко не е най-хубавото нещо ,но човек като отвори картите на Рила,Пирин и Балкана вижда още колко свои мечти има в тях...Поздрави!
Пон Авг 08, 2011 9:40 pm
Hobo Гост
Честито сбъдната мечта, Борисе! Отлично постижение! Поздравления за цялата група! Ще чакаме пътеписа, но след като се нацопкаш в морето. За предизвикателство към теб и Райко ви хвърлям идеята за комбинирано преминаване на маршрута. Пеша и с колело, според участъка. Ще иска задължителна логистика, но пък ето ти една нова мечта. Може би това е пътя към следващия рекорд за преминаване на Ком-Емине.
Нашият приятел Мечо пух тръгна на КЕ на 30 юли в 6:00 часа. Днес в 14:00 часа ми се обади, че е на хижа Узана, но вали и утре ще продължи към Шипка. Много поздрави праща на всички. Стискаме му палци ! На 67 години да направиш КЕ е доста голямо постижение. Уверен съм, че ще успее. Той е машина за изкачване на стръмни върхове. Успех , Мечо!
Последната промяна е направена от mediator37 на Чет Авг 11, 2011 12:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети