РАВНЕЦ
Първоначалната идея беше за двудневен преход, като бяхме планирали да се движим по маршрут:
Първи ден: Калоферски манастир - връх Хайдута /да надникнем, макар и отвисоко в Южния джендем/, връх Белчу, връх Равнец /2021м/, Сините камъни, Петолъчката и оттам през деретата до заслон Ботев.
Втори ден: сутринта по кръгов маршрут /поглед над Северния джендем/- заслон Ботев, Млечния чал, слизане по въжето и после по лятната пътека обратно към заслон Ботев. След обяда: връх Ботев, Тарзанова пътека, хижа Рай, Долен Параджик, Калоферски манастир.
По различни причини стигнахме само до връх Хайдута и след това се върнахме обратно.
Забелязахме, че се разминават наименованията на върховете според картата "Централна Стара Планина ТРОЯНСКИ БАЛКАН" и картата, която беше заредил колегата /изтеглена от словашки сайт/. Той ползваше GSM, който изпълняваше и ГПС функции. Струва ми се, че наименованията в нашата карта са верните.
поздравявам те за снимките е за това, че ме направи съпричастен с твоята емоция. тук на 2500км от България друго не ми остава да гледам снимки... поздравявам те и за другите албуми в профила ти. живи и здрави всички
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети