ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
СтаРа Планина 100х24/2011
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
СтаРа Планина 100х24/2011
Автор Съобщение
dobber

Мнение Отговорете с цитат
skitnica написа:
dobber написа:
Много жалко че си пострадала толкова сериозно. Желая ти скорошно пълно възстановяване. Дано поне удоволствието от прехода да компенсира.

Само да спомена, в началото на месеца и аз пострадах като теб при Обиколката на Витоша. Едвам се възстанових и участвах на СтаРа Планина. Явно съм се пречупил доста добре и заякнал и след второто мероприятие нямам никакви проблеми и тренирам почти веднага след като се прибрах. Предполагам че и при теб ще се отрази толкова благотворно и затова ти желая успех с бъдещи начинанияSmile

Да, прав си, удоволствието е по-голямо от травмата, а и бързо се забравят тежките моменти. Да, аз ти видях снимката с отеклия крак. Така бях и аз, но в коляното...
Днес вече карах колело в НСА, започвам и с тичането. Ще се включиш ли в София рън или Adventure Cup?

Много искам и в двете да се включа Smile
Съб Юли 30, 2011 7:50 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skitnica

dobber написа:
skitnica написа:
dobber написа:
Много жалко че си пострадала толкова сериозно. Желая ти скорошно пълно възстановяване. Дано поне удоволствието от прехода да компенсира.

Само да спомена, в началото на месеца и аз пострадах като теб при Обиколката на Витоша. Едвам се възстанових и участвах на СтаРа Планина. Явно съм се пречупил доста добре и заякнал и след второто мероприятие нямам никакви проблеми и тренирам почти веднага след като се прибрах. Предполагам че и при теб ще се отрази толкова благотворно и затова ти желая успех с бъдещи начинанияSmile

Да, прав си, удоволствието е по-голямо от травмата, а и бързо се забравят тежките моменти. Да, аз ти видях снимката с отеклия крак. Така бях и аз, но в коляното...
Днес вече карах колело в НСА, започвам и с тичането. Ще се включиш ли в София рън или Adventure Cup?

Много искам и в двете да се включа Smile

И ние така, живот и здравеSmile Имаш ли партньор за адвенчъра?
Нед Юли 31, 2011 2:23 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Станислав

Мнение Отчет Отговорете с цитат
И така, ето моя кратък, но съдържателен отчет за тазгодишния поход:

А сега, музиката да свири "туш", а публиката да аплодира безмилостно :

В заключение ще напиша, че тазгодишното време на финиширалия пръв - Веселин Цочев от София, е най-доброто за всички издания на този поход досега. Факт вече е и най-младия участник успял да завърши похода - ненавършилият 15 год. Тодор Димитров Димитров от Сливен преминал разстоянието от х.Мазалат до х.Ехо за 21 часа и 50 минути. Имаме вече и участник преминал далеч по-дългото разстояние от х.Партизанска песен до х.Ехо с колело за малко повече от 12 часа! Какво да кажа повече, тази година групата наистина беше много силна.

Благодаря на всички участници, които се присъединиха към похода. Благодаря за прекрасните мигове, които съпреживяхме "там горе"!

Специални благодарности на хижарите на Мазалат и Ехо!

Дълбок реверанс на твърде благосклонната към нас в този ден Природа!

До скоро, бъдете здрави и до нови срещи в планината!
Пон Авг 01, 2011 9:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

ръкопляскания Respect

Вто Авг 02, 2011 12:19 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
irina

Браво! Поздравления!
Вто Авг 02, 2011 8:06 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skitnica

Мнение Re: Отчет Отговорете с цитат
Благодаря и на теб, за добрата организация!!!
До нови срещи,
Миглена
Вто Авг 02, 2011 4:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dobber

skitnica написа:

Не зная още. Говорих с едно момче, което иска да тича на Ротари маратона един ден преди адвенчър къп и не е катерил до сега. Бях няколко дни извън София, така че сега ще го мислим Smile
Сря Авг 03, 2011 11:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skitnica

dobber написа:
skitnica написа:

Не зная още. Говорих с едно момче, което иска да тича на Ротари маратона един ден преди адвенчър къп и не е катерил до сега. Бях няколко дни извън София, така че сега ще го мислим Smile

Че защо му е катерене, то и в сайта си пише, че не се изискват катерачни умения. Ще има рапел, за който ще обяснят на място как да се спуснеш или тролей, който също не е сложен.

Кога е ротари маратона и къде?
пиши на скайп, ако искаш m.dragotinova
Чет Авг 04, 2011 3:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
roadrunner

http://rotary-pz.tripod.com/id15.html
Чет Авг 04, 2011 11:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skitnica

roadrunner написа:
http://rotary-pz.tripod.com/id15.html

10x Smile
Съб Авг 06, 2011 8:47 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Valio

Местожителство: София, Враца

Мнение СтаРа Планина 100х24 - 21-23.07.11г. Отговорете с цитат
Досега не бях изминавал повече от 39.22 км на един път, а сега изминах 69.01 км…

Тръгване на 22.07.11г. в 05.00 часа от хижа Мазалат.
Последва 22.00 часа ходене и само 1.35 часа почивка (0.45 часа на хижа Добрила и 0.50 часа на хижа Дерменка).
Пристигане на 23.07.11г. в 04.35 часа на хижа Ехо.

Движех се сам от Мазалат до Дерменка. След това почти до Козя стена вървях заедно с Георги, Зорница и Върбан. Накрая пак бях сам…

П.П. Нямах никакви травми, охлузвания, пришки. Колкото и куриозно са звучи нямах мускулна треска. Само много ми се спеше и имах някаква криза в участъка от Беклемето до Козя стена. Изкарах 42 часа без сън…

Снимките:
Пет Авг 12, 2011 1:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikesli

Местожителство: Сливен

Ходихме тази седмица с група из Родопите, изфукахме се с тениските от 100х24 ...

https://picasaweb.google.com/113481964008080488988/2011?authkey=Gv1sRgCLaZ0fe1iLi-Iw#5640020340023705250

ама малко бъркахме темпото на всички Daz Very Happy Very Happy Very Happy
Пет Авг 12, 2011 8:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gdggomoku

Местожителство: София

Христос воскресе! Скоро научих за една планинска инициатива Transvulcania Ultra Marathon Race 2012, която ще се състой в Румъния между 20-22 юли, няколко сме участниците които бяхме и предната година в прехода х. Мазалат- х. Ехо, събитие което остави наистина много положителни емоции... . Следвайки хронологията предполагам че за жалост датите ще съвпаднат , бих искал да ви помоля от името на част от Софийската група състезанието по- възможност да е една седмица по-рано или късно. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!
Нед Апр 15, 2012 1:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mdragotinova

gdggomoku написа:
Христос воскресе! Скоро научих за една планинска инициатива Transvulcania Ultra Marathon Race 2012, която ще се състой в Румъния между 20-22 юли, няколко сме участниците които бяхме и предната година в прехода х. Мазалат- х. Ехо, събитие което остави наистина много положителни емоции... . Следвайки хронологията предполагам че за жалост датите ще съвпаднат , бих искал да ви помоля от името на част от Софийската група състезанието по- възможност да е една седмица по-рано или късно. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!

Да, подкрепяме Жоро с 4 ръце, ако може да се отложи със седмица, надявам се, да не е самонадеяно.., че тия 90км, със 7500+ да ни се отрази добре и да дойдем с пресни сили на Стара трекинг
Пет Апр 20, 2012 2:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikesli

Местожителство: Сливен

gdggomoku написа:

Има ли дата за тази гогина вече?
И на мене пак ми се ходи!!!! Дори си мисля да се пробвам с тръгване от х.Соколна...... 26 юли ми е зает === 20-ти или предната седмица е добре.
Нед Май 20, 2012 7:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 4 от 5

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.