ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
СтаРа Планина 100х24/2011
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
СтаРа Планина 100х24/2011
Автор Съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Мнение Отговорете с цитат
Браво Тошко, браво mikesli. Знаех ви възможностите, знаех упоритоста на Тошко, затова много отдавна в тая тема ви казах, че ще успеете. Радвам се от сърце на успеха ви. Не спирай Тошко. Пожелавам на всички, успели и неуспели, нови опити и нови успехи. Успеха е важен, но участието е също важно.
Gamina, не се ядосвай, аз не виждам удавени. Спечелихте всички, в такъв поход загубили няма. Отначало беше казано, че това не е състезание. Ръкопляскам от сърце на всички.

Балкана символ на цял полуостров
Пон Юли 25, 2011 10:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mjjmiro

mikesli написа:

Благодаря на спътниците ни Мирослав и Станимир от Шейново за проявеното разбиране и изчакване, на Тодор му беше трудно на края и почивахме често.

Ние също ви Благодарим! Радвам се, че успяхме заедно да достигнем финала на прехода, като за първо участие за нас беше важно да завършим в рамките на 24 часа а без вас това едва ли щеше да се случи!
Поздрави на всички!

http://mjjmiro.snimka.bg/mountain/100x24-22-07-11.608689
Пон Юли 25, 2011 11:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Станислав

Мнение Снимка на сутринта след похода Отговорете с цитат

Голямата снимка е тук. Бързам да кажа, че не всички финиширали са на нея - някои в този утринен час все още спят, други са в района на хижата, неподозиращи, че се увековечава на фото резултата от едно приключило вече за тях събитие, трети пък са поели по обратния път към дома. Нейсе. За любителите на сухата статистика само ще спомена, че участниците тази година бяха: 53-ма от х.Мазалат, 8 от х.Триглав и 1 с колело от х.Партизанска песен. До финала стигнаха: 36 от х.Мазалат, 3-ма от х.Триглав и 1 от х. Партизанска песен. Общо: 40 финиширали от 62-ма стартирали. Както се казва на чист български език - Хаирлия да е! Догодина повече!

Скоро ще публикувам имената на участниците и на финиширалите. И още малко статистика. Бих желал само да отбележа, че беше мноооооооооого гот. Ама много!

Това е засега от мен, бъдете здрави и хич не я жалете тази Планина - ходете по нея, ама с мярка. Не повече от 100 км на ден.

До скоро!
Вто Юли 26, 2011 12:11 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Дженгала

БРАВО на всички, взели участие в тазгодишното издание! Cool Smile
Сря Юли 27, 2011 11:09 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mislesht

Местожителство: Пловдив

Браво на всички юнаци!

Сря Юли 27, 2011 12:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
gdggomoku

Местожителство: София

Мнение СтаРа Планина 100х24/2011 Отговорете с цитат
Поздравявам всички завършили най-вече mikesli, Тошко, Миглена и Делян който въпреки контузията пристигнаха в 01.00, както и Елеонора и Стоян за страхотното време! Жалко за Gamina и групата и с която се движихме почти до Купена, бяхте много бързи движехте се супер между 10-15 място, на Беклемето разликата ни бе не повече от два часа поздравявам ви и другата година нощувка на Ехо.
Сря Юли 27, 2011 10:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
skitnica

Мнение Re: СтаРа Планина 100х24/2011 Отговорете с цитат
gdggomoku написа:
Поздравявам всички завършили най-вече mikesli, Тошко, Миглена и Делян който въпреки контузията пристигнаха в 01.00, както и Елеонора и Стоян за страхотното време! Жалко за Gamina и групата и с която се движихме почти до Купена, бяхте много бързи движехте се супер между 10-15 място, на Беклемето разликата ни бе не повече от два часа поздравявам ви и другата година нощувка на Ехо.

Жоро, благодаря ти много за щеката, ако не беше тя, изобщо нямаше да мога да се придвижвам, десния ми крак беше изцяло извън строя, особенно след Дерменка вече се влачех и удрях във всеки камък и корен, но не исках да се отказвамSmile
Трабва да се видим в София и да организираме заедно ходене по планините. Пиши ми на скайп m.dragotinova.

Поздрав и на теб за доброто време!!!
Чет Юли 28, 2011 9:52 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

И аз да изкажа адмирации за Миглена... Олга доста сериозно се беше притеснила за нея. Радвам се и от нейно име, че е завършила успешно. Дано вече всичко е ОК с крака Smile
Пет Юли 29, 2011 12:16 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
skitnica

Мнение Почти се оправих Отговорете с цитат
Gamina написа:
И аз да изкажа адмирации за Миглена... Олга доста сериозно се беше притеснила за нея. Радвам се и от нейно име, че е завършила успешно. Дано вече всичко е ОК с крака Smile

Благодаря Люси, оказа се, че съм получила сериозна възпаление на дясното коляно, което е най-добрия вариант, защото имаше хипотези скъсване минискус или вътрешна странична връзка, но според доктора и благодарение на това, че съм лека съм се отървала с малко поражения. Вече мога да си свивам крака /от два дниSmile/, но тази седмица ще пропусна планинските маратониSmile Само кротко на Витоша - за билки и раздвижване. Най-трудната част за мен беше на следващия ден, защото имаше едно безкрайно спускане към Розино, а аз бях без щека и не можех изобщо да си свия крака, на всичкото отгоре нямаше храна в Ехо и тръгнахме гладни надолу....спускахме се 6 часа, в пек и с влачене..., накрая едни добри хора са ни съжалили явно и ни нахранихи и закараха до гаратаSmile от където трябваше да се върнем 100км назад и да си вземем колата и там имаше премеждия, но като се видим на някое планинско местенце ще разказвам повечеSmile))
Пет Юли 29, 2011 9:04 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Дааа, Дългата поляна е... много я мразя.

За храната на Ехо снощи разбрах, доста неприятно Confused Иван и Галя все пак са знаели, че ще се изсипят 60+ човека, повечето от които не си носят никаква храна (от Ком-Емине да кажем, че са имали нещо за ядене).
Пет Юли 29, 2011 4:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
skitnica

Gamina написа:
Дааа, Дългата поляна е... много я мразя.

За храната на Ехо снощи разбрах, доста неприятно Confused Иван и Галя все пак са знаели, че ще се изсипят 60+ човека, повечето от които не си носят никаква храна (от Ком-Емине да кажем, че са имали нещо за ядене).

Аз в петък почти не хапнах, защото ме болеше много и не ми се ядеше, но в събота се събудих зверски гладна и като разбрах, че няма храна на Ехо посърнахSad, но всичко мина...нали знаеш чмовешката психика е устроена така, че да забравя тежките моменти. Днес дори направих опит да покарам колело и мисля, че съм готова за кратки преходчета. Вие накъде потегляте този уикенд, към Рила ли?
Пет Юли 29, 2011 7:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dobber

Много жалко че си пострадала толкова сериозно. Желая ти скорошно пълно възстановяване. Дано поне удоволствието от прехода да компенсира.

Само да спомена, в началото на месеца и аз пострадах като теб при Обиколката на Витоша. Едвам се възстанових и участвах на СтаРа Планина. Явно съм се пречупил доста добре и заякнал и след второто мероприятие нямам никакви проблеми и тренирам почти веднага след като се прибрах. Предполагам че и при теб ще се отрази толкова благотворно и затова ти желая успех с бъдещи начинанияSmile
Пет Юли 29, 2011 10:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

skitnica написа:
Вие накъде потегляте този уикенд, към Рила ли?

Рила, да. В понеделник обаче... цяла седмица из Рила и Пирин ме чака. Дано гръмовержеца се смили.
Пет Юли 29, 2011 11:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
skitnica

Gamina написа:
skitnica написа:
Вие накъде потегляте този уикенд, към Рила ли?

Рила, да. В понеделник обаче... цяла седмица из Рила и Пирин ме чака. Дано гръмовержеца се смили.

Дават го добро време! Да си поскитате хубаво из Рила и ПиринаSmile
Съб Юли 30, 2011 12:28 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
skitnica

dobber написа:
Много жалко че си пострадала толкова сериозно. Желая ти скорошно пълно възстановяване. Дано поне удоволствието от прехода да компенсира.

Само да спомена, в началото на месеца и аз пострадах като теб при Обиколката на Витоша. Едвам се възстанових и участвах на СтаРа Планина. Явно съм се пречупил доста добре и заякнал и след второто мероприятие нямам никакви проблеми и тренирам почти веднага след като се прибрах. Предполагам че и при теб ще се отрази толкова благотворно и затова ти желая успех с бъдещи начинанияSmile

Да, прав си, удоволствието е по-голямо от травмата, а и бързо се забравят тежките моменти. Да, аз ти видях снимката с отеклия крак. Така бях и аз, но в коляното...
Днес вече карах колело в НСА, започвам и с тичането. Ще се включиш ли в София рън или Adventure Cup?
Съб Юли 30, 2011 12:31 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 3 от 5

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.