Здравейте !
неделя ( 31ви ) смятаме да тръгнем пеш от Ракитово към гайдарския събор в Гела ( който е 6ти и 7ми август ). Ако някой е минавал част от маршрута или може да ни даде някаква идея и информация за трасето, бих се радвала да сподели : )
Иначе имаме нещо подобно в предвид :
31ви - Пашино Бърдо
1ви - Беглика
2ри - Широка Поляна
3ти - Орфей
4ти - някъде около Девин или Ледницата
5ти - Гела .. ; )
Аз ходих на събора на Гела. Беше много готино преживяване ... изобщо .... музиката, палатковия лагер...Направи ми впечатление присъствието на полиция, пожарна, линейка, химически тоалетни. Както се казва - имаше организация. Това, което само не ми хареса е, че сцената беше много малка в сраванение с мястото, предвидено за кебапчета. Пред сцената имаше сигурно максимум 200 човека, докато на пейките пред скарите .. сигурно 1000 човека. Пак беше обърната историята на ядене и пиене, ама айде .... Искам да попитам аз .... накрая , след награждаването, как се казваше човека, който пееше? Уникален певец с уникален глас! Изпя "девойко мари хубава" по невероятен начин!
_________________ Мъдрецът се нуждае от самотен остров.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети