Регистриран на: 20 Юли 2011 Мнения: 4 Местожителство: Велико Търново
Левски : Ботев
Малко снимки от разходка: Добрила - Ботев - Калофер, на 16 и 17 юли. Линк
Сря Юли 20, 2011 4:01 pm
svetli_yo
Чудесни са (но защо толкова малко), тоя район винаги ме е привличал....вдругиден тръгвам!
Чет Юли 21, 2011 5:45 pm
AG
Благодаря! Ами първо защото качеството не е в количеството, според мен, а и защото за да направя хубави снимки се иска време, а аз тръгнах в 4 след обяд от Добрила и се наложи да бързам, че ме гонеха гръмотевици по билото. Скоро ще има нови, района наистина е приказен.
Чет Юли 21, 2011 6:16 pm
svetli_yo
Така е, та като тръгна в 16.00 от Добрила до къде и кога стигна?
Чет Юли 21, 2011 6:37 pm
AG
Междинна лифтова - Добрила, близо 1 час, на Добрила се позамотах а и бира...към 18:00 бях откатерил Купена и в една падинка преди Кръстец разпънах палатка, от там до заслона на Ботев не повече от четири часа, на слизане от върха почнаха сериозно да трескат гръмотевиците и се покрих в обора да поизчакам, не ми се ходеше по тъмно и се разпънах малко по-надолу. На сутринта по жълтата маркировка от Михайлов към Калофер - около 4 часа, с доста мотаене, снимане, ядене и тн. Маркировката е добра. Тръгвайте спокойно!
Да добавя: изворчето до Маринка беше попресъхнало, но вода слиза и от склона към Калофер, на картата я има като ручей, някой беше разпънал един Camp точно там. От Добрила до Жълтец обаче е безводно. Змия видях около Купена.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети