Iskame tova liato v na4aloto na avgust da napravim prehod 4 dena v Rila. Iskame da trygnem ot Borovets prez Chakar Voivoda i musala. Znaete li dali pytekite sa dobre markirani i dali ima mnogo narod po tiah. Ako ima mnogo hora mislim dori da smenim marshruta. Imate li pove4e informacia za takiva prehodi iz Rila?
Blagodaria vi predvaritelno!!!
Iskame tova liato v na4aloto na avgust da napravim prehod 4 dena v Rila. Iskame da trygnem ot Borovets prez Chakar Voivoda i musala. Znaete li dali pytekite sa dobre markirani i dali ima mnogo narod po tiah. Ako ima mnogo hora mislim dori da smenim marshruta. Imate li pove4e informacia za takiva prehodi iz Rila?
Blagodaria vi predvaritelno!!!
Много, много - колко да са много.... На Витошка надвечер са повече
Евелина ако се беше поразровила или ползвала търсачката щеше да откриеш поне 20теми
само за Мусала. Пътеки, препоръки кой сезон от къде можеш да минеш и тн...всичко е добре
маркирано и няма как да се объркате, разбира се за тия 4дни се подгответе добре и премислете
добре маршрута, кой на какви натоварвания издържа, мислете за екипировка и варианти при дъжд.
После можеш да поместиш в тази твоя тема и снимки, кратък разказ и тн да видим как сте
изкарали Успех и Хубаво време
Сря Юли 13, 2011 2:09 pm
Анелия
Тази неделя към Мусала беше направо върволица. Не знам на Витошка, но със сигурност хората бяха повече от централната улица в Шумен например. Предполагам обаче, че през седмицата няма да има чак толкова хора.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети