Благодаря за бързия отговор !
Значи, като тегля чертата, най-удачно ми изглежда да стигнем до Чуките, живи-здрави, и после да минем през циркуса към Лява Краледворска. Тоест, да се опитаме да уцелим от къде сте минали вие, но в обратна посока. Там е един камъняк...След което, ако ще се качваме до Кралев двор, поне да е без багаж. Този скалния процеп се сещам кой е, не изглежда много обнадеждаващо.
Чет Юли 07, 2011 11:01 am
Весела Ягодова
Едната Чука
Качихме я в петък, на път от Джано за Тевно.
-От Демиркапия към по-ниската Чука (гребен) не е оферта - поне не и за мен, с багаж (но може да се качи, ако се подходи не директно по ръба, а с леко подсичане от север/мисля, че е север);
-Прецапахме от единия (Поповоезерния) циркус в другия (Краледворски) по една пътечка с пирамидки, съвсем лесно откриваема (най-лесният и логичен път);
-По реброто между двата циркуса качихме без проблем (и без багаж) по-високата Чука, за другата нямаше време, защото едно девойче стоеше самотно да ни чака и да пази багажа ;
-Ръба между Чуките и Кралев двор е...
Вто Юли 12, 2011 12:42 pm
dido
По гребена разходите ли се не разбрах ?
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Юли 12, 2011 2:32 pm
Весела Ягодова
Не сме, другарю Василев
Следващият път.
Просто качихме една Чука (2648 м), някои пушиха по цигара горе - и газ наобратно. Имаше бира да се пие на Тевно, шкембе да се яде. Това си е сериозна отговорност, която не знам дали е по силите на всеки.
Вто Юли 12, 2011 3:06 pm
dido
Хахаха, никаква организация нямате ей
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Юли 12, 2011 5:51 pm
Весела Ягодова
Е бре, да не сме на норматив Важното е, че вие сте минали
А за комарите, мухите и жегата изобщо не искам да говоря
Между другото, забеляза ли, че датата на кчване е почти като преди две години ? Голям майтап.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети