Автор |
Съобщение |
ina.hm
|
Велотуризъм |
|
здравейте, има ли някой във форума, който се интересува и ходи и на велотуризъм? нека да ми пише лс
|
|
|
Сря Юли 06, 2011 6:02 pm |
|
|
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4317 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
Сря Юли 06, 2011 9:56 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
Караме, караме
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Чет Юли 07, 2011 10:15 am |
|
|
ina.hm
|
|
|
И аз искам, обаче някой трябва здраво да ме въведе в темата Какво колело ми трябва и всичко важно, което се сетите Мога ли да се пробвам някой ден с вас
|
|
|
Чет Юли 07, 2011 12:53 pm |
|
|
Ристо Туристо
|
|
Чет Юли 07, 2011 1:29 pm |
|
|
ina.hm
|
|
|
Е, кво беше това "успех" Ами аз с кого да карам, като си купя колелото Някой няма ли да се смили?! Вие заедно ли карате, къде и кога го правите?
|
|
|
Чет Юли 07, 2011 3:30 pm |
|
|
radi
|
|
|
Дай една снимка или кажи в каква форма си за да е ясно за какво говорим. Ако не си карала колело досега, или пък си спряла за повече от година, формата ти ще иска малко оформяне за седмица - две малко ежедневно каране минимум.
|
|
|
Чет Юли 07, 2011 5:31 pm |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
и аз съм решил колелце да си взема, мен ще ме вземате ли
|
|
|
Чет Юли 07, 2011 6:15 pm |
|
|
radi
|
|
|
Ако аз трябва да отговоря - дай и ти една снимка
|
|
|
Чет Юли 07, 2011 6:17 pm |
|
|
Ристо Туристо
|
|
|
Тука нещо сектантски намеци витаят. Нема такова нещо.
Просто ме кефят и карам по такива места, дето на болшинството им настръхват косите. Повече като техничност, по-малко като разстояния. В гората крос-кънтри си карам над града след работа.
Е що да го подлъгвам девойчето, че ще караме заедно, веднага?
Нека си докаже на практика мерака. Щото само с мерак не става. Трябват и издръжливост, и постоянство и техничност и ... снимка
Мен като ми се приходи в планината първо проучвах, после походих малко сам, видях си възможностите, заразих се и накрая потърсих компания.
Та така.
Успех! ... в постоянството
Ще си намериш компания.
пп - ако имаш мерак и читаво колело до тогава - август някой петък или понеделник идваш на Боровец да караме в Боровец Mountain Bike Park. Там поне има трасета за всички.
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Чет Юли 07, 2011 8:56 pm |
|
|
izvetrql
|
|
|
|
Абе аз ако си сложа снимката кво, мче то всички ще се разбягат и после трябва из цяла Рила сам да си карам... )
|
|
|
Чет Юли 07, 2011 9:56 pm |
|
|
Ристо Туристо
|
|
|
|
|
Абе аз ако си сложа снимката кво, мче то всички ще се разбягат и после трябва из цяла Рила сам да си карам... ) |
Нема ми пУашиш Рила-та, ей
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Чет Юли 07, 2011 10:11 pm |
|
|
ina.hm
|
хаха |
|
малииии, къв дебат се е развихрил
|
|
|
Чет Юли 07, 2011 11:47 pm |
|
|
ina.hm
|
|
|
абе, вярно е, че не съм във върхова форма, трябва ми малко каране, обаче мисля, че ще станат нещата може и да се видим края на август, въпросът е да намеря пари да си купя подходящ байк, после ще си говорим за каране и техника мдааа снимкааааа, мога да ви кача, ама нали ще караме.... и освен това ще съм с каска. снимка, хм, мъже ще потърся из нета някоя снимка
|
|
|
Чет Юли 07, 2011 11:59 pm |
|
|
radi
|
|
|
Трябва да покараш малко за да ти свикне тялото с търкалото и да може да стоиш на колелото по половин ден с удоволствие. Щом си признаваш че не си карала много напоследък нуждата от снимка отпада.
Нямаше да ти гледам главата и каската - те колело не карат
Но сега пък ще трябва снимка от магазина и колелата там (с теб върху тях) - да ти кажем кое ще ти залепне най-добре на ръцете и краката след време. Виждал съм калкулатор за размера на рамката на страницата niko-bikes.com, но не мога да го намеря (опитвал съм). Някой по-запознат ще ни каже, ако чете.
|
|
|
Пет Юли 08, 2011 1:17 am |
|
|
|