ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
След Рамщайн у Београд, индъстриъл у Рила - Трионите.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
След Рамщайн у Београд, индъстриъл у Рила - Трионите.
Автор Съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

Мнение Отговорете с цитат
excalibur написа:
..... казват, че са тренирани по фитнеси, кардио- пътеки и т. н...Ама ще го нападаме па каквото сабя покаже Wink

Very Happy Laughing
Много, ама МНОГО ще ми е интересно мнението на фитнес-дамите следварително за сблъсъка на залата с Трионите. Да не забравиш да опишеш и да документираш събитието Wink
Аре - безаварийно Croc
Събота или неделя го мислите?

Сря Юли 06, 2011 9:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
excalibur

Местожителство: гр.София

Е, мерси Very Happy надявам се да се справим Very Happy . А и твоите писания и снимки от зимното оденье с Петре са "виновни" да се насочим натам...Краднем рилски маршрути/ шокаритети/ от теб, Жоро Левскара/зачезна някъде/ и Никси...
Подписахме предварителен договор за СЪБОТА!!!
Сря Юли 06, 2011 10:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Местожителство: София

Ето една картинка на маршрута.
Сря Юли 06, 2011 10:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dido

Да, Жоро Левскаря зачезна заради едни недоразумения, и на мен ми липсва. Надявам се да почне да пише тук отново някой ден ...

Сря Юли 06, 2011 10:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Ристо Туристо

igurbev написа:

"Чупката" от Дено в СЗ посока е излишна - хваща се директно реброто на север.
Шатъра го качете и слезнете по западния каменен сипей през клека до пътеката. Дори без маркировка.
А от "Сладката вода" - това е една широка полянка след клека около Шатър - ви съветвам да хванете в дясно /ЮИ/ към х.Чакър войвода. Много е вероятно да не хванете пътеката към лифта по реброто през клека /СИ/ и да се затриете там. Не беше почествана миналото лято.
Та - не се притеснявайте да се върнете, ако се усетите изгубени в клекО.
Манете го Иван - он е джедай след мъглищата миналия уикенд по Стара планина. Smile
Croc

Сря Юли 06, 2011 10:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
excalibur

igurbev написа:

Мерси, IGURBEV и от теб преписваме в последно време повече Пирин...
Сря Юли 06, 2011 10:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
excalibur

risto_turisto написа:
igurbev написа:

"Чупката" от Дено в СЗ посока е излишна - хваща се директно реброто на север.
Шатъра го качете и слезнете по западния каменен сипей през клека до пътеката. Дори без маркировка.
А от "Сладката вода" - това е една широка полянка след клека около Шатър - ви съветвам да хванете в дясно /ЮИ/ към х.Чакър войвода. Много е вероятно да не хванете пътеката към лифта по реброто през клека /СИ/ и да се затриете там. Не беше почествана миналото лято.
Та - не се притеснявайте да се върнете, ако се усетите изгубени в клекО.
Манете го Иван - он е джедай след мъглищата миналия уикенд по Стара планина. Smile
Croc

Добре, че много операционна памет носим по раници и чанти та да ползваме инфото когато се наложи Very Happy
Сря Юли 06, 2011 10:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

risto_turisto написа:

Laughing Да, ама гледай какви картинки съм се научил да правя Laughing
А иначе сериозно, ако нямате ясна представа за района, може би не е добра идея да пробвате импровизации. По-добре би било да се държите за пътеката. Също на разклона след Шатър, Чакър воевода вероятно е по-лекия вариант(макар и по-обиколния). В края на миналото лято слизах директно към лифта и макар, че пътеката е ясно различима, разни клекови клони непрестанно се пречкаха и закачаха. Добавих Чакър воевода на картинката.
Сря Юли 06, 2011 11:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
excalibur

А иначе сериозно, ако нямате ясна представа за района, може би не е добра идея да пробвате импровизации. По-добре би било да се държите за пътеката. Също на разклона след Шатър, Чакър воевода вероятно е по-лекия вариант(макар и по-обиколния). В края на миналото лято слизах директно към лифта и макар, че пътеката е ясно различима, разни клекови клони непрестанно се пречкаха и закачаха. Добавих Чакър воевода на картинката.[/quote]
Прогнозата на времето засега е хубава, а качване на Мусала по традиционната пътека сред стотици драпащи съм го преживял и не ми хареса Sad И въртенето по натрошения камънак е като между Окото и Сълзата Sad Предпочитам пак Мальовица да качвам /за Н- ти пъти/ не ме отегчава, отколкото още веднъж Мусала по класическия маршрут над хижата...
Сря Юли 06, 2011 11:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

По-скоро имах предвид отклоняването от пътеката към Шатър и импровизираното върщане до нея. Иначе между Ястребец и Мусала по билото през Алеко (с избягване на тълпите по традиционната пътека) - при хубаво време няма да имате никакъв проблем там.
Ето малко снимки и от мен.
Чет Юли 07, 2011 12:20 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
excalibur

igurbev написа:
По-скоро имах предвид отклоняването от пътеката към Шатър и импровизираното върщане до нея. Иначе между Ястребец и Мусала по билото през Алеко (с избягване на тълпите по традиционната пътека) - при хубаво време няма да имате никакъв проблем там.
Ето малко снимки и от мен.

Къде ги кри тези красотии досега Shocked Като гледам датата на снимките са от един ден...
Чет Юли 07, 2011 7:04 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
excalibur

Мнение Алеко- Безименен- Мусала- Трионите- Малка Мусала- Иречек Отговорете с цитат
С помощта на по- информираните/ Ристо Туристо, Иван Гърбев, Високо и Антон/ успях да се насладя на красоти по Мусаленския венец, които искам да споделя с Вас... Rolling Eyes Е, мацките ме изоставиха на Мусала но по- добре, за да се включим във времето за прибиране. Маршрута е просто без думи...И който иска да се наслади на убавините https://picasaweb.google.com/rumenjordanov/09072011?authuser=0&feat=directlink
Съб Юли 09, 2011 11:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Visoko

Браво, excalibur - добре си походил - страхотно време и снимки !!!
Нед Юли 10, 2011 3:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Мнение Re: Алеко- Безименен- Мусала- Трионите- Малка Мусала- Иречек Отговорете с цитат
excalibur написа:
С помощта на по- информираните/ Ристо Туристо, Иван Гърбев, Високо и Антон/ успях да се насладя на красоти по Мусаленския венец, които искам да споделя с Вас... Rolling Eyes Е, мацките ме изоставиха на Мусала но по- добре, за да се включим във времето за прибиране. Маршрута е просто без думи...И който иска да се наслади на убавините https://picasaweb.google.com/rumenjordanov/09072011?authuser=0&feat=directlink

Зали, фитнес, Триони Rolling Eyes Laughing
Голяма навалица по Алеко и после по Трионите гледам. Ама то логично - събота вечерта на връО беше пълна лудница - десетина палатки, народ...
Ние към 17.00 часа бяхме около Ястребец, 19.30 на връО - нагоре по траверса и долу по магистралата нямаше жив човек. Smile
Неделята по Трионите и Дено - отново никой - идилия.
Кажи им на мацките да сменят залата за фитнес. Тяхната е морално остаряла Laughing
Croc

Пон Юли 11, 2011 12:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
excalibur

Бих искал да споделя някои неща за маршрута от Алеко- Мусала- Триони и до Сфинкса, и лифта. Първо- става за един ден от 1-ия лифт в 8.30 до последния в 18ч. /кабинката/. Второ- след Мусала/без Трионите/ има обхват поне на М- ТЕЛ/ говорих и от Малка Мусала, Иречек и натам/. Трето- двамата от ПСС качиха директно Алеко без да го подсичат и то в равномерно темпо, което ми говори, че има "пътека" по скалата. Четвърто- ако не харесвате ходенето по камънак не е вашия маршрут Laughing Пето- аз го взех за около 9часа като не съм от пъргавите/ 95 кг. на 1.88 Wink / Шесто- цял ден си по най- високото Very Happy [/u]
Пон Юли 11, 2011 8:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.