Поздрави за ходенето- явно напоследък има доста солови планинари, а и планинарки вече
И аз съм така- освободя ли се от работа/ доста рядко ми се случва/ и хубаво ли е времето, драсвам веднага- най- хубавото ходене ми беше в средата на октомври/ и на седмицата/ от х. Вихрен със спане на з. Кончето и после през вр. Вихрен сам- има си своето очарование и доста плюсове.
Истинско удоволствие беше да ти чета пътеписа, особено след тежкия делник в морната София.
Снимките са хубави, но за съжаление на слайда вървят много малки
Всичко най!
П.П. Влиза ли в з. кобилино бранище- става ли за спане?
Вто Юни 21, 2011 9:59 pm
igurbev
Хубав разказ. Ползва ли котките?
Сря Юни 22, 2011 11:40 am
irina
Цитат:
Каква беше изненадата ми като видях че пътеката свършва в нещо като пропаст и се слиза по метално въже и колове. Не знаят ли тези хора, че имам страх от високото
знаят, знаят...има подсичаща пътечка в ляво от върха! Много свежо си го описал това пътешествие
... Познайте какво ме гонеше да бързам и да изкачвам последните върхове на бегом. Небето отново беше станало черно(или поне сиво . Открих поредната си фобия. ...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети