Автор |
Съобщение |
mihaela10
|
Проблем с известяването |
|
От известно време, не получавам мейли, когато някой отговаря в теми пуснати от мен или когато има нови отговори по темите в които съм взела участие. Прегледах настройките на профила ми, там искането на мейли в такива случаи е включено! Имате ли идея, от къде може да идва проблема?!
_________________ "Искам талантливо да живея, като тебе, моя планина!" |
|
|
Чет Мар 24, 2011 8:40 pm |
|
|
Lark
|
|
|
Регистрирах се на 01.05.2011. Не получавам известия за отговори по темите в които пиша.
Проверих си настройките на профила. Изглежда са наред. Къде може да е проблемът?
|
|
|
Вто Май 03, 2011 5:21 pm |
|
|
dobber
|
|
|
|
Под темата има линк "Наблюдавайте тази тема за отговори", цъкаш него и вече ще следиш темата.
|
|
|
Вто Май 03, 2011 5:57 pm |
|
|
Lark
|
|
|
|
|
Под темата има линк "Наблюдавайте тази тема за отговори", цъкаш него и вече ще следиш темата. |
При мен под темата има линк "Спрете да наблюдавате тази тема за отговори", което показва, че тя се наблюдава, но въпреки това не получавам известия.
|
|
|
Вто Май 03, 2011 6:12 pm |
|
|
mihaela10
|
|
|
Аз реших проблема! Тъй като, имам две електронни пощи, замених посочената в профила ми поща с другата и откакто го направих, редовно получавам известия!
_________________ "Искам талантливо да живея, като тебе, моя планина!" |
|
|
Вто Май 03, 2011 10:14 pm |
|
|
Lark
|
|
|
Благодаря!
Ще опитам по този начин.
|
|
|
Вто Май 03, 2011 11:34 pm |
|
|
igurbev
|
|
|
И аз мислех да се оплача, защото досега не бях виждал известителен имейл, но реших да погледна все пак първо в спам листата - та това се оказа проблема.
|
|
|
Сря Окт 19, 2011 11:28 pm |
|
|
kom
|
|
|
По отношение на известяването полезно би било да се пусне RSS емисия за новите постове/теми. Това лично на мен ми връши страхотна работа, защото само си го добавям в Outlook-a и получавам почти веднага инфо, когато някой пише във форума. Няма и да е трудно да се направи, защото phpBB поддържа такава функционалност по подразбиране.
Просто предложение
_________________ Любимият ми връх Ком |
|
|
Сря Апр 09, 2014 1:22 pm |
|
|
|