Ти пък как отсъди, че не ги знам и познавам хората?
Вто Мар 01, 2011 3:50 pm
albena :-)
radi написа:
Ти пък как отсъди, че не ги знам и познавам хората?
Казват: "За умрелите или добро или нищо".... дали е случайна тази приказка?
не отсъждам нищо, вероятно си в гадно настроение, за да пишеш така заядливо
да се категоризират хората като качествени или некачествени ми е непонятно .... "Който е безгрешен нека първи хвърли камък върху й"
В добро настроение съм, но около мене има такива хора, други ги имаше и се пребиха. Винаги сме се подсмивали при засягането на темата "един от многото". Всеки пореден твърди че разбира се, има една такава тълпа или мода, но той е различен, и най-малката разлика е че е подготвен. Присмиването е малко сухо или даже липсва, че когато излезем (отборът на по-големите спецове) прави, смехът не подхожда на сцената. Затова пиша преди или след такива случки, извън случката. Тук във форума сме достатъчно далече от реалността и ако има подходящо място да се сподели опит по време на бъбрене едното е това, не е ли?
Въобще не пиша мрачно, даже като гледам останалите са по-сериозни. Това е нормално, който е бил по-близо до такива приключения, изглежда мрачно говорещ на останалите. И аз така казвам за някои от директно намесените спасители - те направо оставят такива да правят каквото искат и ми звучат плашещо. По памет цитирам "няма значение, каквото иска да прави" казано в отговор "ама то сега ще го оставиш ли да умре?!?" говорейки точно преди предвидимо загрубяваща ситуация. В следващ момент от този с цитата, оставените двама се измъкнаха с измръзвания и на косъм - истинска случка в Рила.
Аз като по-ненамесен не си трая чак толкова си позволявам да посоча на следващите, че е по-престижно сигурно да водиш ситуацията, вместо да си включен в надписа със златни букви "един от безличната тълпа". Струва ми се, че една хубавичка луксозна плоча, стърчаща на видимо място с този надпис ще спаси поне един-двама от нашето си планинарско общество.
Вто Мар 01, 2011 7:02 pm
Pirin Botev
Аз лично предпочитам да си ида в планината, вместо на някое вмирисано легло в която и да е болница!!!!
_________________ If I can stop one heart from breaking,
I shall not live in vain;
Да, и телевизорът средностатистически води до едно 20-30 години по-къс живот от карането на ски
Трябва да се спазва правилото за сигурната една стъпка - поне една да има напред или една назад.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети