|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Ренета
|
|
Питанка |
|
Здравейте!
Отскоро започнах да ходя по планините(само по Витоша де) и почти нямам никакъв опит (т.н.начинаещ). Оказа се,че започна да ми харесва много и май ще трябва да мисля за следващия етап-закупуването на качествена екипировка.И ето тук срещам голямо затруднение.Явно като има избор човек става по-трудно. Раниците,които ми грабнаха окото са Deuter и Salewa (за Deuter-a видях коментарите по-назад).Кажете нещо за Salewa.Заслужават ли си парите,които не са малко и честно казано доста ще мисля преди да реша да купувам.Ами Ташев?И там са едни мнения(най-различни).Направо се шашкам каква раница да си взема.А и литрите.Какъв литраж е подходящ за жена?Същото е и с обувките.И там е една дилема.Raichle,Dachstein,Aku (харесаха ми като външен вид).Пълен шаш.Аз ли съм зле,че го мисля толкова или и при вас е така.Дайте някакви мнения,коментари за горните марки.Това е,което ми трябва на първо време.По-нататък ще гледам за спален чувал,палатка и другите му работи.А и накрая да не забравя.Знаете ли някакво туристическо дружество в София?Благодаря за отделеното време и поздрави. 
|
|
|
Вто Фев 22, 2011 4:18 pm |
|
 |
izvetrql
|
|
|
|
Доста амбициозна задача си си поставила. Искаш да разбереш от раз кое е най-хубаво, най-практично и съответно да си го купиш, без чувството, че си подритваш паричките в канавката? Стискам ти палци...
Най-вероятно от десет човека ще се получат петнадесет мнения.
Раниците на Ташев - имам три различни, доволен съм, вършат ми работата, за която съм ги взел. Но пък никога не съм ползвал Дойтер... Няма и да си взема, с тези цени, срама нямат. За литрите - трябват ти толкова, колкото ще запълниш и ще можеш да носиш. Може да преговаряш с Гатофф да ти я носи. :-Р Това последното не беше за теб.
Дакщайнките не били това, което са. Аку, имам едни, за зимни минават, въобще не пускат, но няма такова дърво като усещане.
|
|
|
Вто Фев 22, 2011 7:18 pm |
|
 |
izvetrql
|
|
|
Вто Фев 22, 2011 9:05 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|